«Το Καλύτερο Ζευγάρι»: Αυτά είναι τα ζευγάρια της νέας εβδομάδας


Την εβδομάδα 5 με 9 Ιουνίου, τον τίτλο τού «Καλύτερου Ζευγαριού» διεκδικούν η Γιασμίν με τον Πέτρο, η Αλεξάνδρα με τον Γιάννη, η Μάγδα με τον Γρηγόρη και η Γεωργία με τον Νίκο.


Τη Δευτέρα μας υποδέχονται στο σπίτι τους η Γιασμίν και ο Πέτρος. Η Γιασμίν κατάγεται από το Μαρόκο, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Η εξωτική ομορφιά της και η δυναμική της προσωπικότητα μάγεψαν τον Πέτρο. Εκείνη, τον ερωτεύτηκε για τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα και τη μουσική που παίζει, καθώς ο Πέτρος είναι dj. Δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι και δεν αντέχουν ούτε μια μέρα χωριστά!

Την Τρίτη γνωρίζουμε την Αλεξάνδρα και τον Γιάννη. Ο Γιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, αλλά ήρθε στην Ελλάδα το 2010 για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία. Μια ημέρα που είχε 24ωρη άδεια, πήρε το τρένο για να συναντήσει έναν φίλο του στη Θεσσαλονίκη, όπου γνώρισε την Αλεξάνδρα. Μιλούσαν όλο το βράδυ και τότε κατάλαβαν ότι ο ένας ήταν φτιαγμένος για τον άλλον. Παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν δύο παιδιά.

Την Τετάρτη παίρνουν σειρά η Μάγδα με τον Γρηγόρη. Γνωρίστηκαν πριν από 12 χρόνια σε ένα οικογενειακό barbeque πάρτι. Δεν τους πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα γίνουν ζευγάρι, αφού ήταν και οι δύο παντρεμένοι και είχαν ήδη από ένα παιδί. Μετά από πέντε χρόνια, συναντήθηκαν τυχαία στον δρόμο, χωρισμένοι πλέον, και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Πριν από δυόμισι χρόνια απέκτησαν ένα κοριτσάκι που μεγάλωσε την ευτυχία τους.

Την Πέμπτη συναντάμε την Γεωργία και τον Νίκο. Γνωρίστηκαν το 2003 σε ένα site γνωριμιών στο internet. Άρχισαν να βγαίνουν διστακτικά, αλλά μετά από κάποια ραντεβού κατάλαβαν ότι ταιριάζουν πολύ. Παντρεύτηκαν μετά από οκτώ χρόνια σχέσης και έχουν δύο παιδιά. Η Γεωργία θεωρεί ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, ο Νίκος είναι υπερβολικά καλός, ενώ κάποιες φορές εκνευρίζεται μαζί του γιατί είναι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής.

Την Παρασκευή η Βάσω Κολλιδά υποδέχεται τα τέσσερα ζευγάρια για τη βαθμολογία της «τελικής εντύπωσης».

Θα υπάρξουν ανατροπές;
Ποιο ζευγάρι θα κερδίσει το έπαθλο των 3.000 ευρώ;

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: