Απόψε, στις 20.00,στο 758ο επεισόδιο: Η Στέλλα και το νεογέννητο κοριτσάκι χαίρουν άκρας υγείας, η μικρή ,όμως, θα πρέπει να παραμείνει στην θερμοκοιτίδα, προκειμένου να βάλει το
απαραίτητο βάρος. Η Αναστασία είναι εκστασιασμένη με το μωρό, γεγονός που φέρνει στον Ματθαίο έντονη αμηχανία και τεράστιο εκνευρισμό στη Στέλλα. Εν τω μεταξύ, οι γονείς της Στέλλας έχουν μεταβεί στην Κρήτη και ένα απρόοπτο συμβάν κινδυνεύει να γίνει η αιτία για να αποκαλυφθεί όλο το ψέμα που έχουν στήσει η Στέλλα και ο Ματθαίος για τη σχέση τους.
Η ιδέα του Σήφη για να καταφέρει τη Στεφανία να συμπαθήσει την Πάολα, φαίνεται να πετυχαίνει,ενώ παράλληλα βρίσκει το θάρρος και ανακοινώνει στον Παύλο τον γάμο που έχει κάνει, αφήνοντάς τον άναυδο.
Ο Πάτροκλος φέρνει το σχέδιο του εις πέρας και η άτυχη κοπέλα, η Δανάη, είναι πλέον νεκρή. Από την άλλη ο Αστυνόμος Αρχοντάκης κάνει τα πάντα προκειμένου να βρεθεί η ευκαιρία να συλληφθεί ο Πάτροκλος.
Η Δήμητρα, παραμένει κάθετη στη θέση της, και παρά τις προσπάθειες της Μαρίνας, εκείνη την απορρίπτει για άλλη μια φορά με τα πιο σκληρά λόγια.
Ο Διαμαντής έχει βάλει σκοπό να ανακαλύψει ποιος έκλεψε τις λίρες και ψάχνει τους πάντες, γι’ αυτό και τα ψέματα της Ρενάτα αποκαλύπτονται και τώρα η ζωή της βρίσκεται κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]