Η Νάντια Κοντογεώργη σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Κάτω Παρτάλι» που την έκανε δημοφιλή.


Στην τηλεοπτική σειρά «Κάτω Παρτάλι» είχες ένα δυνατό και καθοριστικό ρόλο, που έμεινε στη μνήμη των τηλεθεατών.

Ναι, ήταν δυνατός και καθοριστικός ρόλος. Για τους ηθοποιούς αυτό είναι το πιο σημαντικό και ωραίο: η δυνατότητα της επιλογής, ότι μπορούν να κάνουν διαφορετικά πράγματα, να είναι ευπροσάρμοστοι, να συνεργάζονται με διαφορετικούς σκηνοθέτες, σε διαφορετικά είδη, σε άλλους ρόλους. Μετά το «Κάτω Παρτάλι» μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω σε αρχαία τραγωδία, να κάνω την «Αντιγόνη». Συνεργάστηκα με τον Γιάννη Χουβαρδά, τώρα με τον Νίκο Καραθάνο. Ταυτόχρονα κάνω κι άλλα πράγματα, όπως με τον Ζερόμ Μπελ, ένα υπέροχο χοροθεατρικό στη «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών». Τώρα είμαι και στο σίριαλ «Μην αρχίζει τη μουρμούρα». Είναι υπέροχο στη δουλειά μου το να δοκιμάζω άλλα είδη, με διαφορετικούς ανθρώπους και με διαφορετικό κοινό, επικοινωνώ με περισσότερο κόσμο. Έτσι, μαθαίνεις και τον εαυτό σου, γιατί αλλιώς επικοινωνείς με κάποιους ανθρώπους. Αλλιώς λειτουργώ στη «Μουρμούρα», αλλιώς στο Εθνικό, αλλιώς θα λειτουργήσω στο «Sweeney Todd» είναι διαφορετικός ο τρόπος που δουλεύω.

Πώς βλέπεις την τηλεόραση σήμερα;

Δεν προλαβαίνω να την παρακολουθώ πολύ. Εκτιμώ πολύ τις δουλειές που συμμετέχω. Η δουλειά που γινόταν στο «Παρτάλι» και τώρα στη «Μουρμούρα» είναι πολύ σοβαρή και οι ηθοποιοί με τους οποίους συνεργάζομαι είναι εξαιρετικοί, Σε σχέση με τους υπόλοιπους ηθοποιούς στην τηλεόραση ξέρω ότι οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και είναι αξιοθαύμαστο πώς τα καταφέρνουν, γιατί όλοι, για να τα βγάλουμε πέρα στην παρούσα φάση, πρέπει να κάνουμε θέατρο, τηλεόραση, παιδικό θέατρο... Η τηλεόραση είναι καθρέφτης των όσων συμβαίνουν. Στη ζωή μου έχω βάλει προτεραιότητες.

Ποιες είναι αυτές;

Σε κάθε περίοδο της ζωής μας βάζουμε προτεραιότητες. Δεν είναι ότι η καριέρα είναι προτεραιότητα μου, αλλά τώρα βρίσκομαι σε μια πολύ δημιουργική φάση, και από τη στιγμή που μου δίνονται ευκαιρίες να τις πιάσω και να τις απολαύσω, η αλήθεια είναι ότι περιορίζεται ο χρόνος μου για προσωπική ζωή.

Πηγή: Λοιπόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]