Ο ηθοποιός από το ΣΟΪ, Σόλων Τσούνης, μιλά για τα επαγγελματικά του σχέδια και την υποκριτική...


Υπήρξε γενναιόδωρη η χρονιά; 

«Γυρίσματα για τη σειρά, τα οποία θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Ιουνίου, και δύο θεατρικές παραστάσεις. Η "θηλιά" του Πάτρικ Χάμιλτον και 'Όι από πάνω" του Νίκου Μουτσινά, που μόλις ολοκληρώσαμε τις παραστάσεις που κάναμε στη Θεσσαλονίκη. Αυτή την περίοδο κάνω πρόβες για μια παράσταση για το καλοκαίρι».

Διακοπές στο πρόγραμμα; 

«Πιστεύω ότι τον Αύγουστο θα ξεκλέψω λίγες μέρες και θα επισκεφθώ κάποιο ήσυχο νησί».

Χρήμα πηγή δεινών; 

«Για μένα τα λεφτά σίγουρα δεν φέρνουν ευτυχία, αλλά μπορούν να βοηθήσουν στο να περνάει κάποιος καλά., κάνοντας ταξίδια και γενικώς κάνοντας πράγματα που βοηθούν στην καλή ψυχολογία του ανθρώπου».

Πώς ξορκίζετε το κακό στην προσωπική σας ζωή;

«Ακόμη και αν γίνει κάτι πολύ κακό στην προσωπική μου ζωή που θα με ρίξει, θα μαζέψω τις δυνάμεις μου και γρήγορα θα σηκωθώ. Επίσης, βοηθάει πολύ να έχεις στο κοντινό σου περιβάλλον ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποια δύσκολη κατάσταση».

Αγωνιστής ή μοιρολάτρης; 

«Αγωνιστής. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να αφήνουμε τη ζωή μας στη μοίρα. Άλλωστε, εμείς καθορίζουμε τη μοίρα και την τύχη μας με τις μάχες που δίνουμε καθημερινά».

Η υποκριτική ξεκλείδωσε τις ανασφάλειες; 

«Αφού πρώτα τις εμφανίζει όλες μπροστά σου. Ο λόγος που θεωρώ ότι αυτή η δουλειά είναι πολύ δύσκολη είναι γιατί αναμετριέσαι καθημερινά με τον εαυτό σου, τις αδυναμίες σου και τις ανασφάλειές σου. Στα 28 μου ένιωσα την ανάγκη να κάνω ένα διάλειμμα από τη δουλειά μου, φεύγοντας στη Γαλλία. Να σκεφτώ και να αναθεωρήσω τους λόγους για να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά του ηθοποιού. Γύρισα πολύ πιο ώριμος και έτοιμος να συνεχίσω».

Τηλεθεατής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]