Την ευαίσθητη πλευρά του έδειξε ο Χρήστος Μάστορας, δημοσιεύοντας ένα συγκινητικό μήνυμα μετά την βράβευσή του από ορφανοτροφείο.


Ο frontman του συγκροτήματος Melisses, που έχει εξομολογηθεί ότι πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς αντιμετώπισε ένα είδος λευχαιμίας, δεν σταματά να βοηθάει τους συνανθρώπους μας -και, κυρίως, τα παιδιά- που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τιμώντας την προσφορά του τραγουδιστή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ειδικά Αναγνωρισμένου Φιλανθρωπικού Σωματείου Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης «H Μέλισσα» του απένειμε τον τίτλο του πρεσβευτή.

«Πριν λίγο καιρό μπήκα στο σπίτι σας και μου δώσατε να φάω, μου τραγουδήσατε και μου είπατε τις ιστορίες σας.. Ένιωσα μια ζεστασιά που δεν έχω νιώσει ούτε στα πιο πατροπαράδοτα σπίτια.. Σ’ ευχαριστώ “Μέλισσα” που μου έδειξες πως η οικογένεια δεν φτιάχνεται στο ληξιαρχείο, οικογένεια είναι να μοιράζεσαι ένα πιάτο ζεστό φαΐ, ένα αστείο, ένα τραγούδι, ένα πείραγμα ή μια συμβουλή και πως η ευτυχία δεν υφίσταται αν δεν τη μοιράζεσαι.. ευχαριστώ που τη μοιραστήκατε μαζί μου», έγραψε στα social media ο Χρήστος, δημοσιεύοντας την τιμητική πλακέτα.

Πριν λίγο καιρό μπήκα στο σπίτι σας και μου δώσατε να φάω, μου τραγουδήσατε και μου είπατε τις ιστορίες σας.. Ένιωσα μια ζεστασιά που δεν έχω νιώσει ούτε στα πιο πατροπαράδοτα σπίτια.. Σ'ευχαριστώ "Μέλισσα" που μου έδειξες πως η οικογένεια δεν φτιάχνεται στο ληξιαρχείο, οικογένεια είναι να μοιράζεσαι ένα πιάτο ζεστό φαι, ένα αστείο, ένα τραγούδι, ενα πείραγμα ή μια συμβουλή και πως η ευτυχία δεν υφίσταται αν δεν τη μοιράζεσαι.. ευχαριστώ που τη μοιραστήκατε μαζι μου.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras) στις

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]