Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν θα εγκατέλειπα τα πάντα για ένα φούντωμα των ορμονών...»

Unknown
0

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε συνέντευξή της μίλησε για την καριέρα της και για το αν θα άφηνε τα πάντα για έναν μεγάλο έρωτα.


«Μάνα θα πάω στο Hollywood» ο τίτλος του θεατρικού στο οποίο πρωταγωνιστείς. Είπες άραγε κάποια στιγμή ζορισμένη από την κατάσταση «εγώ τώρα τα παρατάω και φεύγω»;

«Πώς να πάω εγώ; Τι να κάνω; Η δουλειά μου ασχολείται κατά κύριο λόγο με τη γλώσσα και το πνευματικό υπόβαθρο ενός λαού. Δεν μ' ενδιαφέρει να εκφραστώ με ξένη προς εμένα γλώσσα, με άλλων ανθρώπων τις καταβολές την ψυχοσύνθεση ή το χιούμορ ας πούμε. Είναι άλλες από αυτές που δεν με ενδιαφέρουν. Η παιδεία μου είναι ελληνική, από τις κορυφαίες στον κόσμο. Όσα στραβά κι αν έχουμε ως λαός στο θέματα ανάπτυξης και προόδου, μόνο εδώ μπορώ να μεγαλουργήσω ως άτομο. Κι αν το θες, δεν θέλω να είμαι δεύτερη στην πόλη.

Θα τα εγκατέλειπες όλα για έναν μεγάλο έρωτα;

Η ζωή από κάποια στιγμή και μετά σου δίνει την ευκαιρία να συνδυάζεις πολλά πράγματα που αγαπάς. Το να τα παρατήσεις όλα για έναν έρωτα είναι ένδειξη ανωριμότητας και παλιμπαιδισμού. Ποιος αφήνει τα όνειρα του, τις αποτυχίες του, τα λάθη του, του σκοπούς του, τα άυπνα βράδια του, τη σκληρή δουλειά, την επιτυχία του, τις υποχρεώσεις του στον βωμό της βιοχημείας και το φούντωμα των ορμονών που κρατά 6-7 μήνες. Ένας (ή μία) 25χρονο5/η μπορεί, από κει κι έπειτα όμως κάτι έχει γίνει λάθος αν τα παρατήσει όλα για μια κάψα. Υπάρχει και η παροιμία που λέει «αν δεν φας κεράσια το πρωί, το βράδυ θα τα δες στον ύπνο σου». Ε, σ' αυτή την περίπτωση θα φας πολλά κεράσια και θα βαρυστομαχιάσεις.

Αποκάλυψες στην τηλεόραση την ηλικία σου. Δεν έχεις ηλικιακό ταμπού;

Είμαι περήφανη και ανάλαφρη στα 50 μου χρόνια, τα οποία έχω κλείσει. Περνάω την ωραιότερη φάση της ζωής μου ως γυναίκα, Μια καλλιτέχνης και ως άνθρωπος. Μου αναγνωρίζω δυνατότητες και αρετές που δεν γνώριζα καν ότι τις είχα ούσα νεαρότερη. Ζω χαρούμενα γιατί έχω μειώσει το άγχος και τις ασφάλειες που σου προκαλεί η κοινωνία μετά στερεότυπα και τους αναχρονισμούς της. Επίσης ούτε λέω, ούτε ρωτάω, ούτε μ' αρέσει να σχολιάζω τις ηλικίες των ανθρώπων. Η ηλικία μας δεν είναι δικό μας θέμα.

Πηγή: Πρώτο θέμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !