Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει αυτό το διάστημα η Αγγελική Δαλιάνη αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το δεύτερο παιδί της.Πρόσφατα η ίδια πόσταρε τον υπέρηχο του μωρού της στο Instagram. Δέχτηκε ποικίλα σχόλια...

«Σχεδόν όλα ήταν θετικά. Ήταν θερμά και με τις καλύτερες ευχές. Ήταν μία ιδέα του Μάνου, ίσως λίγο παρορμητική, αλλά με βρήκε απόλυτα σύμφωνη. Αφού είχα κλείσει το πρώτο δύσκολο τρίμηνο -το δοκιμαστικό, όπως λένε και οι γιατροί- αποφασίσαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας και με τον κόσμο. Γιατί όχι; Το θέλαμε και το κάναμε.

Δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτή μας την πρωτοβουλία. Ο γιατρός μάς είχε συμβουλεύσει, μέχρι να κλείσω τον τέταρτο μήνα, να μην πούμε τίποτα σε κανέναν. Ειδικά στη Λυδία. Ποτέ δεν ξέρεις τι κινδύνους μπορεί να έχει μία εγκυμοσύνη. Μπορεί κάτι να πάει στραβά, χτύπα ξύλο. Αλλά δεν τον ακούσαμε. Αργήσαμε να το πούμε στους δικούς μας, ακόμα και στους γονείς μας, αλλά στη μικρή το είπαμε από την αρχή. Όταν είμαι χαρούμενη για κάτι, θέλω να το μοιράζομαι – και δεν το μετανιώνω», είπε η ηθοποιός στο Down Town Κύπρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]