Θέλει ο Μπόμπολας να πτωχεύσει τον ΠΗΓΑΣΟ;

0
Κάθε ημέρα που περνάει λιγοστεύουν οι πιθανότητες ο ΠΗΓΑΣΟΣ – τελικά, να έχει την τύχη του ΔΟΛ. Και προσοχή, όχι να βρεθεί κάποιος Μαρινάκης που θα αγοράσει το «μαγαζί»… αλλά να ακολουθήσει την πορεία του οργανισμού και να μπει διαχειριστής.


Δυστυχώς όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι ο Φώτης Μπόμπολας επιτέλους θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα απαλλαγεί από τα ΜΜΕ! Για αυτό και ο δρόμος στην περίπτωση του ΠΗΓΑΣΟΥ, φαίνεται ότι θα είναι πολύ πιο σύντομος… Δεδομένου άλλωστε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την εξαγορά του συγκροτήματος.

Η περίπτωση Ιβάν Σαββίδη δεν δείχνει να προχωράει ή για να το πούμε πιο σωστά (όπως το έλεγε ο αείμνηστος Νίκος Κακαουνάκης), «Καράβι που αργεί σκ@τ@ φέρνει»!

Κατά συνέπεια κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει στη φάση που βρίσκεται ο ΠΗΓΑΣΟΣ, δηλαδή με μια μεγάλη απεργία σε εξέλιξη και τις εφημερίδες του εκτός παιχνιδιού για πολλές ημέρες… ότι ο Φώτης Μπόμπολας που έχει σταματήσει να προσπαθεί, δεν θα προχωρήσει κατευθείαν το σενάριο της πτώχευσης!

Μάλιστα πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν, ισχυρίζονται ότι το συγκεκριμένο σενάριο βρίσκεται επάνω στο τραπέζι και ο επιχειρηματίας το εξετάζει πολύ σοβαρά ως λύση!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !