Γνωστός πολιτικός εξομολογείται: «Έπαιζα ακορντεόν σε πανηγύρια»

0
Στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα Παραπολιτικά έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο πολιτικός αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως στο παρελθόν έπαιζε μουσική σε πανηγύρια για να βγάλει τα προς το ζην.


Η σχέση σου με τη μουσική ποια είναι;
Ήμουν οργανοπαίχτης, μουσικός, έπαιζα ακορντεόν, πανηγυρτζής (γέλια). Ο δάσκαλος που έμαθε σε εμένα μουσική, ο Ίκαρος Μπράβος, έμαθε και στον Χρήστο Νικολόπουλο, γιατί είμαστε ομοχώριοι. Έπαιζα σε πανηγύρια, σε γάμους και βαφτίσια. Βγάζαμε μεροκάματο. Ήμουν και πολύ καλός τραγουδιστής. Αν έχεις ακούσει τον Νικολόπουλο να λέει για «το παιδί με το κόκκινο ακορντεόν», είμαι εγώ (γέλια). Ο Χρήστος Νικολόπουλος έγινε ένας σπουδαίος δημιουργός, από τους σπουδαιότερους της γενιάς του. Εγώ δεν ευτύχησα στον τομέα αυτόν, γιατί τον εγκατέλειψα νωρίς. Αισθάνομαι όμως περίσσια υπερηφάνεια για τον συντοπίτη μου.

Πιτσιρικάς τι ήθελες να γίνεις;
Δεν είχα πολλές παραστάσεις! Τα ερεθίσματα ήταν περιορισμένα. Μόλις και μετά βίας στο πανεπιστήμιο άρχισα να έχω παραστάσεις ευρύτερες. Εγώ τα καλοκαίρια δεν κοιμόμουν σπίτι μου, κοιμόμουν στην ύπαιθρο, γιατί ήμουν διαρκώς σαν αγρίμι, έξω, στα χωράφια όπου δούλευα. Ποτίζαμε τα χωράφια μέρα-νύχτα. Δεν είχα κοιμηθεί στο σπίτι μου ποτέ καλοκαίρι. Ήμουν κάτω από δέντρα και καλύβες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !