Ο Σάββας Πούμπουρας μιλά για την τηλεόραση για την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Η τηλεόραση του αρέσει εξίσου και πίσω από τις κάμερες;


«Μου αρέσει πάρα πολύ το κομμάτι της τηλεόρασης πίσω από τις κάμερες. Πολύ σύντομα μπορεί να κάνω μια παραγωγή και να βρεθώ από πίσω και να τοποθετηθεί κάποιος άλλος ως παρουσιαστής» τόνισε στην Real.

-Είσαι ιδιοκτήτης beach bar στην Ανδρο. Πώς σου προέκυψε το επιχειρείν;

«Το επιχειρηματικό δαιμόνιο το είχα μέσα μου από παιδί. Θεωρώ πως η περίοδος της κρίσης είναι η κατάλληλη για να κάνεις μια νέα επαγγελματική αρχή και να προσπαθήσεις να δουλέψεις, ψάχνοντας τρόπο να βγεις από την κρίση. Πώς θα βγάλεις τη χώρα από την κρίση αν δεν κάνεις επενδύσεις; Πρέπει να λειτουργείς προοδευτικά και να μη «μαζεύεσαι».

-Θεωρείς τον εαυτό σου καλό επιχειρηματία;

«Μέχρι στιγμής ό,τι έκανα έχει αποδώσει. Φέτος, βέβαια, θα είμαι εκτός beach bar, θα το αναλάβουν οι φίλοι μου, λόγω των τηλεοπτικών υποχρεώσεων. Επίσης τον μισό χρόνο τον περνάω στην Κύπρο, λόγω του συμβολαίου μου με το κανάλι ΡΙΚ. Κάνω μια ιδιωτική εκπομπή για το κρατικό κανάλι και ήδη συζητάμε να συνεχίσουμε την επόμενη σεζόν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]