Πέτρος Φιλιππίδης: ''Δεν θέλω να προκαλέσω αλλά...''

Unknown
0

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Reallife.


Στην περιοδεία της Λυσιστράτης θα έρχονται...μιλιούνια για σέλφι και αυτόγραφα. Σε φρικάρει αυτό; Του Μπέζου του έχουν σούρει τόσα πολλά...

Τον έχουν παρεξηγήσει τον Γιάννη και έχουν φουσκώσει κάποια λεγόμενα του, όπως και δικά μου στο παρελθόν, γι' αυτό και πλέον προσέχω πολύ τι λέω και που το λέω. Όσο για τις σέλφι κ.λ.π, εξαρτάται πως έρχεται ο άλλος να σου το ζητήσει. Αν θέλεις να κάτσεις κάθεσαι, αν όχι, για οποιονδήποτε λόγο δεν κάθεσαι. Δεν πρέπει να είναι παρεξηγήσιμο κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να προκαλέσω, αλλά δεν μπορώ και να μη σου πω κάτι που ήταν χαρακτηριστικό.

Όταν πήγα να δω τον Αλ Πατσίνο στον "Έμπορο της Βενετίας", μείναμε να τον περιμένουμε,,,Μιάμιση ώρα μετά βγήκε και δεν διαμαρτυρήθηκε ουδείς. Δεν τόλμησε κανείς να του μιλήσει, υπήρχε αστυνομία δίπλα του-δεν κάνω παραλληλισμούς, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, για τους...γνωστούς-αγνώστους-και όταν ο ίδιος είπε "θέλει κανείς σας να βγάλουμε φωτογραφία;" πόζαρε με κάποιους. Δεν έπεσα κανείς πάνω του να απαιτήσει να βγάλουν σέλφι, δεν έγινε πανζουρλισμός και ήταν χίλια άτομα απέξω. Όταν θέλησε να σταματήσει τα αυτόγραφα, μπήκε ήσυχα στο αυτοκίνητο του και έφυγε, χωρίς να φωνάξει κανείς ή να εξοργιστεί. Για καν' το αυτό εδώ να δεις τι έχεις να ακούσεις (σ.σ γελάει ηχηρά)!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !