Σοκάρει ο διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου: «Η Νανά ζητούσε ζυγαριά»!

Unknown
0
Για την περίοδο που η Νανά Καραγιάννη είχε νοσηλευθεί, σε μια προσπάθεια να νικήσει τη νευρική ανορεξία μίλησε το πρωί στο Happu Day ο διευθυντής της Α΄Παθολογικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Σωτήρης Αδαμίδης. Όπως αποκάλυψε, η Νανά Καραγιάννη είχε άγχος μη τυχόν πάρει κιλά!

«Σε εμάς είχε έρθει στο παρά πέντε, δηλαδή θα πέθαινε αν δεν έμπαινε τότε στο νοσοκομείο. Είδαμε μια συνθήκη άκρως επικίνδυνη με ανεπάρκειες των ζωτικών της οργάνων. Καταφέραμε μέσα από την υποστήριξη την συναισθηματική, την ιατρική, την ψυχιατρική και τη διαιτητική να συνεννοηθούμε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ακόμα και τις μέρες που βάζαμε τους ορούς για να ελέγχουμε τη ζωτική της συμπεριφορά, ζητούσε ζυγαριά για να βλέπει αν πήρε λίγο παραπάνω βάρος. Αυτός ο φόβος είναι που κατατρέχει όλα τα κορίτσια που έχουν αυτή την ατυχία.

Τα άτομα αυτά είναι πολύ ευφυή, είναι πανέξυπνα, διαπρέπουν σε πολλούς τομείς. Εκεί πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι μια βαριά ψυχιατρική διαταραχή, η οποία δεν επιτρέπει να διαβάζει κανείς την εικόνα του σωστά στον καθρέφτη. Αντί γι’ αυτό που είναι, βλέπει κάτι άλλο.

Στην αρχή ήταν σταθερή, ερχόταν στα ραντεβού της. Μετά τα έκοψε πάλι. Συνήθιζε που και που να μου στέλνει ένα γλυκό μήνυμα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ερχόταν όταν της έλεγα έλα να τα πούμε πάλι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !