Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα, Ναταλί Κακκαβά.

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, ευχήθηκε στην σύζυγό του με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα που δημοσίευσε χθες στο προφίλ του στο Instagram. Η φωτογραφία που ανέβασε, ήταν ένα στιγμιότυπο από τότε που η σύζυγός του ήταν παρουσιάστρια του καιρού στο Mega και δηλώνει τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε η οικογένειά τους.

«Το κορίτσι μου, έχει γενέθλια(13 Ιουνίου)??Και επειδή ηλικίες στα κορίτσια δε λέμε...θέλω να πω, πως κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη σύζυγος ,σύντροφος και μητέρα ?Τα ανδράκια σου(όπως μας λες),σου εύχονται να είσαι πάντα τόσο λαμπερή, δημιουργική και ευτυχισμένη ????‼️Έβαλα αυτή τη φωτογραφία, για να θυμόμαστε όλοι πάντα, πως μετά από μία ατυχία, έρχεται μια ευκαιρία. Μαμά μας,και οι τρεις σε αγαπάμε πολύ»
Το κορίτσι μου,έχει γενέθλια(13 Ιουνίου)🎂🥂❤️Και επειδή ηλικίες στα κορίτσια δε λέμε...θέλω να πω,πως κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη σύζυγος,σύντροφος και μητέρα 😍❤️✔️Τα ανδράκια σου(όπως μας λες),σου εύχονται να είσαι πάντα τόσο λαμπερή,δημιουργική και ευτυχισμένη 👶🏻👶🏻‼️Έβαλα αυτή τη φωτογραφία,για να θυμόμαστε όλοι πάντα,πως μετά από μία ατυχία,έρχεται μια ευκαιρία... @mrandson_collection 👍🏻Μαμά μας,και οι τρεις σε αγαπάμε πολύ😍❤️✔️
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @g.goudaras στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]