Τζένη Θεωνά: Αυτός είναι ο λόγος που απέχει από την τηλεόραση

Unknown
0

Η Τζένη Θεωνά απέχει από την τηλεόραση και εξηγεί τον λόγο.


Γιατί απέχεις από την τηλεόραση;

«Ειδικά πέρυσι, όχι μόνο απείχα από την τηλεόραση, αλλά δεν έκανα ούτε θέατρο. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που αυτή τη στιγμή έχω φοβερά ανοίγματα ή έχω οικογένεια και δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Συμβαίνει αυτό ενίοτε, αλλά είμαι μόνη μου και το αντιμετωπίζω. Οπότε αν μια δουλειά δεν με εκφράζει, δεν θα επιλέξω να την κάνω. Μου έχουν γίνει κατά καιρούς προτάσεις να συμμετάσχω και σε σόου και σε ριάλιτι, αλλά πλέον πιστεύω ότι γίνονται σε όλους τέτοιες προτάσεις»

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

«Ήδη συζητάω για δυο θεατρικές παραστάσεις. Η μια αφορά ένα έργο του Σαμ Σέπαρντ, που θα κάνουμε με τον Γιώργο Οικονόμου και τον Θανάση Ταταύλαλη, τον οποίο γνώρισα στην ταινία που έκανα στη Μήλο, το «Sezon Morte», και κατά έναν πολύ παράδοξο τρόπο ταιριάξαμε πάρα πολύ. Η δεύτερη παράσταση, αν όλα πάνε κατ'ευχήν, είναι με σκηνοθέτη τον Πέτρο Ζούλια και έναν μεγάλο θίασο με πολύ γνωστούς ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων η Μαρίνα Ψάλτη και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Τι είναι αυτό που σου δίνει χαρά στη ζωή σου;

«Με εμπνέει από το πολύ μικρό μέχρι τις φίλες μου που θεωρώ πολύ ξεχωριστές, έχω την οικογένεια μου, τα ζώα μου και τους αγαπημένους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Νομίζω ότι θα ήμουν αχάριστη αν σκεφτόμουν άσχημα. Υπάρχουν στιγμές που έχω τις μαύρες μου, όμως κρατά λίγο και μετά επανέρχομαι. Αυτό είναι, πιστεύω, και το δικό μου «Success story», το ότι δηλαδή έχω επιτύχει αυτή η τραμπάλα ανάμεσα στα πάνω και τα κάτω μου να μην είναι και τόσο τρομακτική και να κουβαλάω τον εαυτό μου όσο καλύτερα γίνεται. Είναι εξ αντανακλάσεως γινόμαστε και καλύτεροι σε αυτά που αναλαμβάνουμε και στους ανθρώπους που αγαπάμε» εξήγησε στην εφημερίδα Ειδήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !