Αλλαγές στην Ελένη από τη νέα σεζόν.

Φέτος, η Ελένη Μενεγάκη δεν κατάφερε να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό και ήταν εμφανές.


Πολλά λέγονται για την εκπομπή της τη νέα σεζόν, την οποία τόσο η ίδια όσο και ο σταθμός προσπαθούν να ανεβάσουν στον πίνακα της τηλεθέασης, καθώς είναι πολλά τα εμπορικά που έρχονται στο κανάλι λόγω του brand name της Ελένης Μενεγάκη.

Σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές στην εκπομπή από τη νέα σεζόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Secret.

Αρχικά, δυο από τα δυνατά ονόματα στην εκπομπή που ακολουθούν την Ελένη πολλά χρόνια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη, φεύγουν από το πάνελ της εκπομπής, από την άλλη ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα εμφανίζεται μια με δύο φορές την εβδομάδα.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αλλά και η Φωτεινή Πετρογιάννη θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πάνελ της Ελένης, ενώ γίνονται και συζητήσεις με έναν...Survivor, τον Στέλιο Χανταμπάκη και μάλιστα είναι και σε προχωρημένο στάδιο.

Σε ότι αφορά την κουζίνα της Ελένης, ο Γιώργος Τσούλης φαίνεται ότι δεν ήταν αυτό που ήθελε το τηλεοπτικό κοινό και είναι πολύ μεγάλο το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί από τον Άκη Πετρετζίκη.

Άλλη μια αποχώρηση που προκαλέι έκπληξη, φαίνεται να είναι εκείνη της επί χρόνια συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη της  αρχισυντάκτριας της εκπομπής, Ελένη Γελαλή, με την οποία συνεργάζονται επί εποχής ΑΝΤ1.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: