Η Μάρα Ζαχαρέα για το μέλλον των εφημερίδων και της τηλεόρασης

Unknown
0
Για όλα και για όλους μίλησε η γνωστή δημοσιογράφος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα Ο χώρος της πολιτικής δεν με ελκύει δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα σήμερα το πρωϊ η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα κληθείσα να σχολιάσει ένα ο σύζυγος της Θοδωρής Ρουσόπουλος θέλει να επιστρέψει στην πολιτική. Είπε ωστόσο ότι τέτοιες αποφάσεις ανήκουν σε αυτόν που την παίρνει λέγοντας ότι ο Θοδωρής Ρουσόπουλος δεν έχει λάβει τέτοια απόφαση, ενώ σημείωσε πως ουδέποτε έχει δεχτεί πρόταση από κόμμα για να μπει στην πολιτική.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ

Σε ότι αφορά το χώρο των Μέσων Ενημέρωσης είπε πως το STAR είναι μια όαση, οι εργαζόμενοι πληρώνονται στην ώρα τους και το εργασιακό κλίμα είναι καλό. Τόνισε πως δοκιμάζονται πολλοί συνάδελφοι σε εφημερίδες και ραδιόφωνα και μικρότερα κανάλια ενώ υπάρχει μεγάλη ανεργία στον κλάδο. Είπε ότι έχει καλή συνεργασία με τον Νίκο Χατζηνικολάου πολλά χρόνια, πως είναι φίλοι και ευχήθηκε να συνεργαστούν ξανά. Τόνισε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την αποχώρηση του Νίκου Χατζηνικολάου είπε πως η Μάρα πρέπει να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων και μετά από 6,5 μήνες άρχισε να κάνει ψυχολογικό πόλεμο μέσα από την εκπομπή του. O Θοδωρής Ρουσόπουλος ουδέποτε μου έδωσε είδηση όταν ήταν στην κυβέρνηση. Τη Σία Κοσιώνη την ξέρω λίγο, έχω καλή γνώμη για εκείνη. Η Όλγα Τρέμη είναι αγωνίστρια και εξαιρετική στη δουλειά της, μια δημοσιογράφος με καλό πολιτικό κριτήριο. Αν το MEGA ήταν καλά οικονομικά, καμία κυβέρνηση δεν θα το έκλεινε. Το κανάλι είναι μια μικρογραφία της χώρας … Δανειζόταν, δανειζόταν και τα έσοδα ήταν μικρότερα. Πριν το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες πίστευα πως το STAR θα έπαιρνε τηλεοπτική άδεια. H στρατηγική Βαρδινογιάννη ήταν σωστή.

Για το Δήμο Βερύκιο και την επίθεση που έκανε την περίοδο της υπόθεσης του Βατοπεδίου είπε πως, ο γνωστός δημοσιογράφος αναγνώρισε στη συνέχεια τη λάθος εκτίμηση που είχε κάνει, ενώ για την Κάτια Μακρή ανέφερε πως έχει καλές σχέσεις και τη θεωρεί καλή συνάδελφο.

Τέλος εκτίμησε πως το μέλλον των εφημερίδων δεν θα είναι καλό, λόγω του διαδικτύου, ενώ είπε ότι θα επηρεαστεί και η τηλεόραση…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !