Ο δημοσιογράφος του 'Πρωινό', Κώστας Τσουρός, μιλά για τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που απέκτησε λόγω της εκπομπής, για την ψυχαγωγία, αλλά και για το ατυχές συμβάν με την ηθοποιό, Μαρία Κορινθίου...

Σε επηρέασε η δημοσιότητα; 

Η δημοσιότητα υπάρχει... Είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι αν και ήμουν 13 χρόνια στην Ενημέρωση, με τον έναν χρόνο στο «Πρωινό» αυξήθηκε η αναγνωρισιμότητά μου. Υπάρχει μια αντίφαση στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία, όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι. Όσο βρίσκεσαι στην ψυχαγωγία, ο κόσμος σε αντιλαμβάνεται σαν δικό του άνθρωπο, μπαίνοντας καθημερινά στα σπίτια του. Επιτρέπεις στο κοινό να σε πλησιάζει και να σου μιλάει στον δρόμο. Αντιθέτως, μπορεί να σε βλέπει στις ειδήσεις, να σε αναγνωρίζει και να μη βρίσκει το θάρρος να έρθει να σου μιλήσει. Είναι πολύ ωραία η επικοινωνία με τον κόσμο, αν και πολλές φορές υπάρχουν και τα αρνητικά σχόλια, που αποτελούν μέρος της δουλειάς φυσικά, λέει μιλώντας στη Real News.

Ένιωσες άβολα όταν η Μαρία Κορινθίου σε έψαχνε στο πλατό, για ένα σχόλιο που είχες κάνει για εκείνη; 

Είχα ήδη φύγει όταν συνέβη το περιστατικό και διάβασα γι' αυτό στα sites. Θα ήθελα πολύ να είχα μείνει, ώστε να μπορέσω να αντικρούσω αυτά που έλεγε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Αυτό για εμένα δεν αποτελεί μία άβολη στιγμή. Άβολα ένιωθα στην αρχή, όταν κλήθηκα ξαφνικά να χορεύω μπροστά στην κάμερα και να εκθέτω τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να μη λέω την άποψή μου, χωρίς φυσικά να προσβάλλω κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]