Η μεγάλη μέρα για την οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη έφτασε! Τη Δευτέρα το
λαμπερό ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη του κύριου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη ,στην Εκάλη, οι οποίοι θα είναι και οι κουμπάροι!

Εκτός από την οικογένεια της Κάτιας που θα έρθει από τη Θεσσαλονίκη και αυτή του Σάκη που θα έρθει από την Κέρκυρα, καλεσμένοι θα είναι οι πιο στενοί φίλοι και συνεργάτες τους. Άνθρωποι από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και την τηλεόραση που έχουν έρθει πιο κοντά με τον Σάκη Ρουβά μέσα σε αυτά τα 26 χρόνια πορείας και τον έχουν στηρίξει. Πιστοί συνεργάτες από τη δισκογραφική του εταιρεία και η ομάδα που έχει δίπλα του σε κάθε του βήμα.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ,άλλωστε, έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά σε πολλούς τομείς καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη πολλών σημαντικών ανθρώπων. Κάποιους από αυτούς θα τους έχει κοντά του και στη μεγάλη οικογενειακή γιορτή, όπως χαρακτηρίζουν ο Σάκης και η Κάτια τον γάμο τους, που θα γίνει σε λίγες μέρες. Στο πλευρό τους θα είναι και κάποιες από τις πολύ καλές φίλες της Κάτιας που έχουν μοιραστεί τα πρώτα τους χρόνια στο μόντελινγκ αλλά και την μετέπειτα ζωή τους.Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τους καλεσμένους του και οι συνεργάτες του από το X Factor. Η Ευαγγελία Αραβανή, η Τάμτα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Μπάμπης Στόκας και ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχουν παραλάβει τα προσκλητήριά τους εδώ και αρκετές ημέρες.

Την πρόσκληση συνόδευσε ένα ακόμη σημείωμα στο οποίο το ζευγάρι γνωστοποιεί πώς αντί δώρου επιθυμεί να γίνει δωρεά στον Σύλλογο, "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" για την ενίσχυση των σκοπών του. Ο Σάκης Ρουβάς ,ως Αγγελιαφόρος της Ελπιδας και του Συλλόγου ,"ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ", όπου είναι και ο πρώτος εθελοντής δότης στην Τράπεζα Μυελού των Οστών, δείχνει για ακόμη μία φορά, έμπρακτα, τη στήριξή του στο έργο του Συλλόγου. Δεν θα μπορούσε να μην συναινέσει σε αυτό και η Κάτια Ζυγούλη που μοιράζεται τις ίδιες ευαισθησίες με τον μέλλοντα σύζυγό της.


Νοερά σε αυτό τον γάμο θα είναι και οι αμέτρητοι fans του Σάκη αλλά και της Κάτιας που έχουν ξετρελαθεί με το χαρμόσυνο γεγονός και ανυπομονούν να τους δουν με το νυφικό και το γαμπριάτικο! Και μπορεί το ζευγάρι να έχει κρατήσει κάποιες λεπτομέρειες από την προετοιμασία σε χαμηλούς τόνους αλλά έχει σκοπό να μοιραστεί την χαρά του με τον κόσμο. "Με κάποιον τρόπο θα μοιραστώ τον γάμο μας, όπως μοιράζομαι τη ζωή μου τα τελευταία 26 χρόνια", τόνισε ο Σάκης Ρουβάς άλλωστε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη. Το επιβεβαίωσε και στο 5o live του X Factor όταν του έκαναν έκπληξη οι συνεργάτες του.

Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]