Πού πιστεύει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ότι οφείλεται η επιτυχία της παράστασης «Μάνα, θα πάω στο Χόλιγουντ», που έπειτα από δύο σεζόν κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα;


«Η παράσταση μας, το «παιδί» μας ουσιαστικά, είναι αποκύημα της Δήμητρας Παπαδοπούλου για όλα αυτά που ζούμε στα χρόνια της κρίσης, για τον ορυμαγδό των κοινωνικών και πολιτιστικών πραγμάτων που συμβαίνουν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Ολοι μαζί, τόσο ο θίασος όσο και ο Φωκάς Ευαγγελινός αλλά και η Δήμητρα, βάλαμε όλο μας το περίσσευμα σε κέφι, πάθος και ζήλο για να τονίσουμε την κατάσταση που επικρατεί και να την «ξορκίσουμε» ψυχαγωγώντας το κοινό!»

Το γεγονός ότι συγγραφέας είναι η Δήμητρα Παπαδοπούλου παίζει ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της παράστασης;

«Βέβαια, η πιο σημαντική αιτία της επιτυχίας μας είναι το όνομα της Δήμητρας, αλλά και η οξυδέρκεια κι η ισορροπία με τις οποίες βλέπει και κρίνει την κατάσταση».

Πόσο επίκαιρο είναι το έργο την εποχή της κρίσης και ποια η ανταπόκριση του κοινού;

«Τα τελευταία δύο χρόνια η ανταπόκριση του κοινού είναι άκρως συγκινητική, με την έννοια ότι συμμετέχουν σε όλο αυτό το «πανηγύρι» που διαδραματίζεται στη σκηνή, γελώντας και κλαίγοντας με τα Χάλια μας! Το τελικό, όμως, αποτέλεσμα όλου αυτού είναι ο θρίαμβος και η αποθέωση των προτερημάτων και της αξίας της φυλής μας!», λέει η ηθοποιός στην εφημερίδα Ειδήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]