Χρήστος Λούλης: «Προσδοκάς να ξυπνήσεις και να έχεις όρεξη να κάνεις αυτά που έχεις να κάνεις»

Unknown
0

Πολύ σχετική έννοια η ευτυχία σε μια περίοδο όπου αυτό που μας χαρακτηρίζει ως έθνος συναισθηματικά είναι μάλλον η κατάθλιψη. Πώς το αντιμετωπίζει από την πλευρά του ο Χρήστος Λούλης;


«Προσπαθώ να έχω χιούμορ, να μην πτοούμαι, να μη με πιάνει μοιρολατρία. Ευτυχία δεν είναι αυτό που ζεις τώρα, γιατί πρόκειται περί ανάσας, περί στιγμών. Νομίζω ότι περισσότερο εκεί να κάνει με το αν προσδοκάς να έρθει το αύριο. Προσδοκάς να ξυπνήσεις και να έχεις όρεξη να κάνεις αυτά που έχεις να κάνεις, να έχεις όρεξη για ζωή. Ως νέοι γονείς που πρέπει να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και λόγω ηλικίας δεν μας ρωτάνε αν έχουμε όρεξη ή κουράγιο να δουλέψουμε, νομίζω ότι μας κινεί η ανάγκη. Οι πιο πολλοί άνθρωποι νιώθω ότι δεν έχουν αυτή τη διάθεση για να ξεκινήσουν αύριο υπάρχει κατάθλιψη», λέει στο Big Fish.

Όσο για το αν ο ίδιος έχει αυτή τη διάθεση;

«Ναι, γιατί βλέπω πως ό,τι κι αν κάνουμε περιστρεφόμαστε γύρω από τον εαυτό μας και είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι που γκρινιάζουμε για τα ίδια πράγματα. Αλλά εγώ και λόγω φύσης δουλειάς ξεφεύγω από αυτό, η δουλειά μου με κάνει να ξεφεύγω από αυτό το πράγμα. Θα πρέπει να απομονωθώ από τον έξω κόσμο και να επικεντρωθώ σε μια σφαίρα που δεν έχει σχέση με τον έξω κόσμο», καταλήγει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !