Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Από τους δύο άντρες της ζωής μου δεν ζήτησα διατροφή»

0
Για τη ζωή της μίλησε μεταξύ άλλων η Μαρία Εκμεκτσίογλου σε συνέντευξή της στην Espresso.


Πώς ήταν τα παιδικά σας χρόνια στην Κωνσταντινούπολη; 
Πολύ όμορφα! Γεννήθηκα δίπλα στον Βόσπορο, στο Καντιλί. Τον χειμώνα, όμως, πηγαίναμε στο Πέρα. Πήγα σε σχολείο θηλέων, στο Ζάππειο. Μαθαίναμε τουρκικά, ελληνικά, γαλλικά. Μπαίναμε στις 7 πρωί και βγαίναμε στις 6 το απόγευμα. Ο πατέρας δεν με άφηνε να κάνω παρέες εκτός σχολείου. Νωρίς νωρίς, λοιπόν, παντρεύτηκα για να φύγω από το αυστηρό περιβάλλον του σπιτιού μου.

Έτσι, από την αγκαλιά του πατέρα σας βρεθήκατε σ’ αυτή του συζύγου σας... 
Ερωτεύτηκα στην εφηβεία μου, σε ένα καλοκαιρινό μου ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχα πάει να δω τον αδελφό μου, ο οποίος σπούδαζε εκεί. Στην παρέα του ήταν ο άντρας μου. Θεσσαλονικιός με ρίζες από την Καππαδοκία. Παντρευτήκαμε γρήγορα και έκανα αμέσως τους τρεις γιους μου, τον Αλέξανδρο, τον Απόλλωνα και τον Πασχάλη, που όλοι ασχολούνται τώρα με τα εστιατόρια είτε ως σεφ είτε στη διοίκηση. Αυτό που δεν ξέρει κανείς είναι ότι στη Θεσσαλονίκη έμεινα 13 χρόνια και είχα ανοίξει και ζαχαροπλαστείο. Είχα το ζιζάνιο της δημιουργίας από μικρή. Όταν χώρισα, επέστρεψα στην Πόλη.

Συνήθως οι γάμοι σε μικρή ηλικία δεν κρατούν...
Πράγματι, αλλά οι σχέσεις μου με τον πατέρα των παιδιών μου είναι πάντα φιλικές. Και ενώ δεν ήθελα να παντρευτώ ξανά, τα έφερε έτσι η ζωή, που μέσα σε έναν χρόνο βρέθηκα παντρεμένη με έναν ευκατάστατο Τούρκο της Πόλης, του οποίου η μητέρα ήταν Ελληνίδα. Εργαζόμουν στην επιχείρησή του και για έναν χρόνο η σχέση μας ήταν πλατωνική. Έπειτα από ενάμιση χρόνο, όμως, παντρευτήκαμε. Δεν αποκτήσαμε παιδιά. Ήμασταν 17 χρόνια μαζί. Χωρίσαμε πολιτισμένα. Και θέλω να τονίσω ότι και από τους δύο άντρες της ζωής μου δεν ζήτησα διατροφή. 

Είστε μια όμορφη γυναίκα με προσωπικότητα... Δεν σκεφτήκατε να φτιάξετε ξανά τη ζωή σας; 
Τώρα είμαι καλά με τη Μαρία και δεν με ενδιαφέρει το θέμα γάμος. Είμαι γεμάτη. Τώρα είναι η σειρά των γιων μου να παντρευτούν. Εχω τα εστιατόριά μου, τις εκδόσεις των βιβλίων μου, τις τηλεοπτικές εκπομπές. Τι να ζήσω περισσότερο; Είχα την τέχνη μου και τρεις προστάτες στο πλευρό μου: τον πατέρα μου, τη μάνα μου και τον αδελφό μου που έχουν φύγει από τη ζωή. Ο αδελφός μου, ο Δημήτρης, έφυγε 29 χρονών σε τροχαίο στα Καμένα Βούρλα. Μεγάλο χτύπημα. Οι τρεις αυτοί άνθρωποι είναι οι άγγελοί μου. Αν και η δύναμή μου είναι η πίστη μου στον Θεό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !