Ρίκα Διαλυνά: «Άνθρωποι εξαφανίστηκαν από δίπλα μου»

0
Η αγαπημένη ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά παραχώρησε συνένετευξη στο Λοιπόν και αναφέρεται μεταξύ άλλων στους ανθρώπους που έφυγαν από κοντά της στις δύσκολες στιγμές της ζωής της.


«Φίλοι, ναι έφυγαν, βέβαια, όταν έχεις ανάγκη, φεύγουν. Λαχταρούσα το διάστημα αυτό που ερχόμουν από το νοσοκομείο, που βρισκόταν ο Νίκος, στο σπίτι κι έκλαιγα μέχρι που δεν είχα πια άλλο δάκρυ κι έλεγα: «Ας μπορούσε να έρθει ένας άνθρωπος να μου πει δύο καλές κουβέντες», μια παρηγοριά και ας ήταν ψεύτικη, δεν υπήρχε κανένας. Μετά ήρθαμε στο σπίτι και ήμουν μόνη μου, μόνο η κοπέλα που έχουμε στο σπίτι ήταν, δεν ήρθε ποτέ κανένας από αυτούς που περίμενα να μου κάνουν παρέα, ενώ ήξεραν το πρόβλημα μου. Μιλάμε για καθημερινή κολλητή παρέα με κάποιους ανθρώπους και εξαφανίστηκαν. Δεν ήθελαν μάλλον να χαλάσουν τη ζαχαρένια και τον ύπνο τους, όταν με έβλεπαν στεναχωρημένη. Μου στάθηκαν όμως άνθρωποι που δεν το περίμενα ποτέ μου. Έφυγαν κάποιοι από τη ζωή μου και ήρθαν άλλοι»

Πες μου κάτι από το παρελθόν 
«Θυμάμαι όταν περπατούσα στην Ερμού, και είχε πολύ κόσμο, πολλές φορές έρχονταν «τυχαία» κάποιοι άντρες και περνούσαν πολύ κοντά μου για να με ακουμπήσουν, οπότε εγώ είχα στα χέρια μου από μία καρφίτσα και όταν γινόταν κάτι τέτοιο, τους τρυπούσα διακριτικά. Πολλοί ήταν εκείνοι που έβγαζαν στριγκλιά και ο κόσμος απορούσε για το τι έγινε, ενώ εγώ προχωρούσα κανονικά σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Επίσης, ποτέ δεν κάπνισα στη ζωή μου. Όσες φορές κρατάω τσιγάρο στις ταινίες, μου το άναβαν για τις ανάγκες του ρόλου και μετά το έσβηνα κατευθείαν, εγώ απλά το κρατούσα στα χέρια μου.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !