Φωτεινή Δάρρα: «Η ζήλια δείχνει μικρότητα»

Η Φωτεινή Δάρρα έχει στο βιογραφικό της σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες. Η ίδια αποκαλύπτει στο περιοδικό Weekend αν έχει βιώσει ποτέ ζήλια από άλλους καλλιτέχνες.


«Η ζήλια δείχνει μικρότητα και η μικρότητα δεν συμβαδίζει με τους σπουδαίους καλλιτέχνες. Έμαθα από πολύ νωρίς, ακριβώς επειδή συνεργάστηκα με αυτές τις μεγάλες μορφές, πως πρέπει κανείς να δίνει βάση σε δύο γνώμες. Η πρώτη είναι η γνώμη του κοινού στο μακρύ χρονικό διάστημα και π δεύτερη η γνώμη ίων αληθινά σπουδαίων στο είδος τους. Η γνώμη του κοινού είναι που ορίζει και τη διαχρονικότητα κάποιου. Ολοι μας έχουμε αντιμετωπίσει ζήλια, αλλά τελικά αυτό που μετράει είναι η αγάπη που έχουμε εισπράξει από αυτούς πού εμπιστευόμαστε»

Πιστεύεις ότι είσαι το ίδιο άτομο με αυτό που ήσουν στο παρελθόν;«Αισθάνομαι πιο ώριμη μέσα στα χρόνια, με τα θετικά και τα αρνητικά αυτής της συνειδητοποίησης. Δεν είμαι διαφορετικός άνθρωπος, άλλωστε η ψυχή του ανθρώπου δεν αλλάζει μέσα στα χρόνια. Έμαθα, όμως, να δείχνω πιο πολύ τα συναισθήματα μου σε αυτούς που αγαπώ και' να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με στωικότητα.»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: