Φωτεινή Δάρρα: «Η ζήλια δείχνει μικρότητα»

0
Η Φωτεινή Δάρρα έχει στο βιογραφικό της σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες. Η ίδια αποκαλύπτει στο περιοδικό Weekend αν έχει βιώσει ποτέ ζήλια από άλλους καλλιτέχνες.


«Η ζήλια δείχνει μικρότητα και η μικρότητα δεν συμβαδίζει με τους σπουδαίους καλλιτέχνες. Έμαθα από πολύ νωρίς, ακριβώς επειδή συνεργάστηκα με αυτές τις μεγάλες μορφές, πως πρέπει κανείς να δίνει βάση σε δύο γνώμες. Η πρώτη είναι η γνώμη του κοινού στο μακρύ χρονικό διάστημα και π δεύτερη η γνώμη ίων αληθινά σπουδαίων στο είδος τους. Η γνώμη του κοινού είναι που ορίζει και τη διαχρονικότητα κάποιου. Ολοι μας έχουμε αντιμετωπίσει ζήλια, αλλά τελικά αυτό που μετράει είναι η αγάπη που έχουμε εισπράξει από αυτούς πού εμπιστευόμαστε»

Πιστεύεις ότι είσαι το ίδιο άτομο με αυτό που ήσουν στο παρελθόν;«Αισθάνομαι πιο ώριμη μέσα στα χρόνια, με τα θετικά και τα αρνητικά αυτής της συνειδητοποίησης. Δεν είμαι διαφορετικός άνθρωπος, άλλωστε η ψυχή του ανθρώπου δεν αλλάζει μέσα στα χρόνια. Έμαθα, όμως, να δείχνω πιο πολύ τα συναισθήματα μου σε αυτούς που αγαπώ και' να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με στωικότητα.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !