Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αποφάσισα να ασχοληθώ με την κωμωδία για να μπορέσω να εξελιχθώ....


Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, αλλά έχει κάνει και λάθη για τα οποία δεν μετανιώνει.Από τη δεκαετία του '80 έως σήμερα έχετε διαγράψει μια σημαντική πορεία. Ωστόσο, υπήρξαν αποτυχημένες επιλογές;

«Βεβαίως και έχω κάνει λάθος επιλογές αλλά μέσα από αυτές έμαθα»

Πώς τις διαχειρίζεστε;

«Με μεγάλη ψυχραιμία. Όταν ξεκινάω ένα καινούργιο έργο, είναι πάντα σαν ξεκινάω από το μηδέν. Αν μείνω στην ασφάλεια της καταξίωσης, θα μπω σε ένα μπαούλο να με φάνε οι σκόροι»

Τις επιτυχίες τις απολαμβάνετε;

«Εξαρτάται, τι εννοούμε «επιτυχία»; Επιτυχία για μένα δεν είναι ότι έγινα διάσημος και τώρα μπορώ να κατακτήσω τον πλανήτη! Επιτυχία για μένα δεν είναι ότι θα κάνω καταθέσεις στην Ελβετία και θα γίνω πάρα πολύ πλούσιος. Η μεγάλη επιτυχία για μένα είναι να βγαίνω στον δρόμο και να μου λένε οι άνθρωποι: «Σε ευχαριστούμε που μπαίνεις στα σπίτια μας και μας κάνεις να περνάμε καλά». 

Έχετε αγαπηθεί μέσω της κωμωδίας. Γιατί τη διαλέξατε; 

Διότι μια πορεία στο δράμα απαιτεί πολλά χρόνια και ίσως να μην είχα και τα απαραίτητα προσόντα, τα οποία βέβαια τα γυμνάζω και ίσως στο μέλλον, ίσως όταν μεγαλώσω κάνω μια στροφή προς τα κει. Αποφάσισα να ασχοληθώ με την κωμωδία για να μπορέσω να εξελιχθώ» δήλωσε στο Mytv.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: