Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη ο Λιάγκας;

0
Η σεζόν που ολοκληρώνεται δεν ήταν και από τις καλύτερες για τον Γιώργο Λιάγκα που μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή ανέλαβε εκτός από το «Rising Star» και το «Lucky Room».


Τους τελευταίους μήνες όμως μετά το τέλος του talent show και των γυρισμάτων του… ας το πούμε «τηλεπαιχνιδιού» κανείς δεν γνωρίζει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου, με το οποίο έχει συμβόλαιο.

Από τη μία η επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1… ξεκαθαρίζει αρκετά το θολό τοπίο, αφού το στέλεχος έχει πολλές φορές αναφέρει τον Λιάγκα ως «έναν από τους καλύτερους παρουσιαστές», οπότε δικαιολογημένα θεωρείται ότι… κάτι θα του βρουν να κάνει και την επόμενη σεζόν. Βέβαια το… ιδεατό ίσως να ήταν η παρουσίαση ενός talk show αλλά με δεδομένο ότι έχουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε αυτό το «πόστο» απομακρύνει τη συγκεκριμένη ιδέα για να αποφύγουν τις… γκρίνιες και τις εσωτερικές κόντρες!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου μία από τις σκέψεις των στελεχών του σταθμού είναι να… χτίσουν με τον Λιάγκα την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου με Infotainment στοιχεία. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν και εφόσον διαπιστωθεί ότι η συγκεκριμένη ζώνη μπορεί να αποφέρει και οικονομικά έσοδα τότε θα ξεκινήσουν μία καινούργια εκπομπή με ενημερωτικό χαρακτήρα αλλά και life style ειδήσεις, τουτέστιν infotainment με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα που θα μπορεί να κάνει και το… απωθημένο του, αυτό των συνεντεύξεων, με το ύφος που θέλει…!

Παράλληλα με αυτόν τον τρόπο το κανάλι του Αμαρουσίου θα προετοιμάσει τη «διάδοχη» κατάσταση, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης αποφασίσει να αφήσει την καθημερινή εκπομπή. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου προς το παρόν μελετάται οι οικονομικές δυνατότητες για να «χτιστεί» η εκπομπή και αμέσως μετά θα γίνει και η συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα για το αν θα επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, έστω κι αυτή του σαββατοκύριακου…!

newsit.gr Μελάς blog

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !