Οι αυριανοί καλεσμένοι κι όλα όσα θα δούμε...


Αύριο, στις 09.45, ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού μας και υποδεχόμαστε την εκπαιδεύτρια βρεφικής κολύμβησης, Χριστιάννα Βαλάκα, με την οποία συζητάμε όλα όσα πρέπει να ξέρει ένας
γονιός ώστε να παίζει και να κολυμπά το παιδί με ασφάλεια στη θάλασσα.

Ακόμη, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μάς ξεναγεί στην αγαπημένη του γειτονιά στην Αθήνα, το Θησείο, μας μιλάει για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη «Μελωδία της Ευτυχίας», για τη γυναίκα του με την οποία είναι 8 χρόνια μαζί, χωρίς να έχουν παντρευτεί, και την επιθυμία του να γίνει πατέρας! Επίσης, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, υποδέχεται την κάμερά μας στο διαμέρισμα του στη Βούλα! Ο ηθοποιός, μας ξεναγεί στον χώρο του και μιλά για την προσωπική του ζωή μετά το τέλος μιας μακροχρόνιας σχέσης που είχε. Εξηγεί τι άλλαξε φέτος στη ζωή του και πέρασε δύσκολο χειμώνα, τι συμβαίνει με την επιχείρηση που άνοιξε πέρσι το καλοκαίρι στην Ίο και μιλά για τη μητέρα του αλλά και την τεταμένη σχέση που έχει με τον μπαμπά του. Τέλος, στην παρέα μας έρχεται ο Λευτέρης Πανταζής που μας ξεσηκώνει με τα τραγούδια του.

«Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Γιατί ο χώρος που διάλεξες να ζεις είναι ο καλύτερος τόπος να περνάς τα Σαββατοκύριακά σου.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: