Γρηγόρης Αρναούτογλου: ''Μου λείπει ψυχική ηρεμία, να σώσω την ψυχή μου''

Unknown
0
Έχεις παρουσιάσει κατά σειρά ετών πολλές και διαφορετικές εκπομπές. Εσένα τι σου αρέσει να κάνεις περισσότερο στην τηλεόραση;

«Είναι ό,τι γουστάρω εκείνη την εποχή, δεν είναι θέμα επιλογής. Αν μου τη δίνει στο μυαλό, θα το κάνω, αν δεν μου πάει, δεν θα το κάνω, είναι ανάλογα με το πώς είμαι μέσα μου. Μου αρέσει στις δουλειές μου να έχω λόγο, γιατί αλλιώς δεν θα έχει ουσία».

Υπάρχει κάποια εκπομπή που δεν έχεις κάνει;

«Είμαι ένας παρουσιαστής παντός καιρού, σε ό,τι αφορά την ψυχαγωγία. Μου αρέσει να αλλάζω. Αν τα καταφέρνω ή όχι, φαίνεται στο αποτέλεσμα. Η αποτυχία είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά ευχαριστώ πολύ τον Θεό και τον κόσμο γι' αυτό που έχει συμβεί, θυμάμαι όμορφα πράγματα: ''Όμορφος κόσμος'', ''Survivor'', ''Φάρμα'', ''Πολύ την Κυριακή''. Τι να πρωτοπώ; Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Το ''Survivor'' τώρα το βλέπω όποτε μπορώ, μου αρέσουν αυτά τα κόνσεπτ πολύ, όπως και η ''Φάρμα'', που έχουν να κάνουν με τη φύση».

Είσαι χορτασμένος από την τηλεόραση, την προβολή, την αναγνωρισιμότητα. Τι είναι αυτό που σου λείπει;

«Αυτή τη φιλοσοφική ερώτηση μπορεί να μου την κάνει ο ψυχίατρος, είναι μεγάλη κουβέντα... Μου λείπει ψυχική ηρεμία, να σώσω την ψυχή μου, αυτό μου λείπει. Στύβω και πετάω αυτό που δεν πρέπει, και κρατάω αυτό που πρέπει».

Καταφέρνεις να έχεις ελεύθερο χρόνο;

«Αν θέλεις, πάντα καταφέρνεις να έχεις ελεύθερο χρόνο, εμείς βάζουμε στη ζωή μας την πίεση. Τώρα, όσο ελεύθερο χρόνο έχω, τον αφιερώνω στον γιο μου, που είναι σχεδόν 4 χρονών. Με βλέπει στην τηλεόραση, με παρακολουθεί και λέει συνέχεια: ''Μπαμπάς, μπαμπάς! Μπαμπά, να με πάρεις στη δουλειά''», δήλωσε στο Λοιπόν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !