Σάββας Πούμπουρας: 'Το ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ είναι μια ταξιδιωτική εκπομπή που...'


Ο Σάββας Πούμπουρας ,πέρα από το 'Blind Taste' στο Star, παρουσιάζει και την ταξιδιωτική εκπομπή, 'Χωρίς Αποσκευές', που προβάλλεται τόσο στο ΡΙΚ της Κύπρου όσο και στην ΕΡΤ. Τι λέει
για την εκπομπή του αυτή;

Σε τι διαφέρετε από αντίστοιχες εκπομπές; 

«Το "Χωρίς αποσκευές" είναι μια ταξιδιωτική εκπομπή που επικεντρώνεται στους ανθρώπους, την καθημερινότητά τους και τις συνήθειές τους. Κάθε Κυριακή επισκέπτομαι ένα διαφορετικό χωριό της Κύπρου, όπου με υποδέχονται μοναδικοί άνθρωποι, που με ξεναγούν στο χωριό τους και τις ομορφιές του, δοκιμάζοντας αγνά τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές γεύσεις», δηλώνει στον Τηλεθεατή.

Τι σημαίνει για σας ταξίδι; 

«Εμπειρίες, στιγμές, αναμνήσεις. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αντέξω μία ζωή χωρίς να ταξιδεύω».

Η εκπομπή τι θα μας προσφέρει μέχρι τα καλοκαίρι; 

«Θα ταξιδέψουμε σε πολλά μέρη που εδώ στην Ελλάδα μπορεί να μην είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε. Θα δοκιμάσουμε παραδοσιακές συνταγές και την τρομερή κυπριακή φιλοξενία».

Ταξιδιάρης από κούνια; 

«Λατρεύω τα ταξίδια, προσφέρουν ένα αίσθημα ελευθερίας. Ανακαλύπτεις νέα μέρη, καινούργιες κουλτούρες και ανθρώπους, και πάντα δοκιμάζω παραδοσιακά φαγητά. Τι μπορείς να καταλάβεις γι' αυτό τον κόσμο γύρω σου, αν δεν ξεκολλήσεις από την ασφάλεια του σπιτιού σου για να γυρίσεις στον απέραντο αυτό πλανήτη» .

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: