Κάτια Ζυγούλη: Με τα παιδιά ανακαλύπτω συνεχώς νέα όρια υπομονής και ψυχραιμίας....

0

Στις 3 Ιουλίου παντρεύεται τον mega star και επί 14 χρόνια σύντροφο της, στην οικία της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη.


Ολο το concept -από το σχέδιο των προσκλήσεων έως τη διακόσμηση- είναι εμπνευσμένο από την καρδιά, με τα αρχικά της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά που σχεδίασαν τα παιδιά τους.

«Την ημέρα του γάμου μας την ονειρεύομαι σαν μια γιορτή με όλη την οικογένεια και τους φίλους μας. Ομολογώ ότι ο Σάκης ήταν πiο επίμονος στο θέμα του γάμου κι εκείνος είχε την ιδέα να γίνει την ημέρα των γενεθλίων μου. Στην πορεία είχε "συμμάχους" και τα παιδιά - κυρίως την Αναστασία. Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό το γεγονός ότι όλες τις προετοιμασίες τις κάνουμε όλοι μαζί. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τα παιδιά να δοκιμάζουν τα ρούχα τους ως παρανυφάκια και να προσπαθούν, γεμάτα ενθουσιασμό και αγάπη, να μάθουν τι πρέπει να κάνουν. Αισθάνονται ότι έχουν να διεκπεραιώσουν μία πολύ σοβαρή αποστολή», λέει η Κάτια Ζυγούλη στο περιοδικό Marie Claire.

Τα παιδιά, που έγιναν τέσσερα πέρυσι με τον ερχομό του δεύτερου γιου της οικογένειας, είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή της, όχι μόνο θεωρητικά αλλά εντελώς πρακτικά. Πριν από 11 χρονιά πήρε την απόφαση, να περιορίσει την επαγγελματική της δράση, κάνοντας μόνο επιλεκτικές δουλείες, και να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα τους.

«Η πρώτη εγκυμοσύνη ήρθε ξαφνικά. Οι σκέψεις και η μόνη ανησυχία μου ήταν αν θα είμαι καλή μητέρα. Θυμάμαι ακόμα και συγκινούμαι την ημέρα που βγήκα από το μαιευτήριο κρατώντας το πρώτο μου παιδί. Ήταν μαγικά. Βίωσα πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ήμουν χαρούμενη και ευτυχισμένη που είχα φέρει στον κόσμο ένα μωρό και το κρατούσα στην αγκαλιά μου. Είχα χαρεί τόσο πολύ που ήθελα να τα ανακαλύψω όλα μόνη μου. Στα δύο πρώτα παιδιά δεν είχα βοήθεια. Στο τρίτο χρειάστηκα βοήθεια για πρακτικά θέματα καθημερινότητας, ενώ στο τέταρτο ήταν πλέον απαραίτητη, ιδίως να διαχειριστείς άλλωστε ταυτόχρονα τις ανάγκες και τα θέλω τεσσάρων παιδιών;».

Η Κάτια δεν εξιδανικεύει τη μητρότητα: «Ενα πολύτεκνο σπίτι είναι σαν παιδική κατασκήνωση: με πολύ θόρυβο, παιγνίδια, γέλια αλλά και κλάματα, πολλά «θέλω» και πολλά «μη», συγκρούεις αλλά και αγκαλιές. Ολα στον υπερθετικό. Γενικά είμαι ήρεμος άνθρωπος. Με τα παιδιά, όμως, ανακαλύπτω συνεχώς νέα όρια υπομονής και ψυχραιμίας! Μέχρι τις πέντε φορές υπόδειξης είμαι cool. Μετά υπάρχουν οι συνέπειες. Δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες που απαιτούν ο καθένας την προσοχή σου με τον δικό του τρόπο».

Παίρνει ανάσα και συνεχίζει να μας μυεί στην καθημερινότητα της: «Τα πρωινά των Σαββατοκύριακων, τώρα ειδικά που ο Σάκης δεν δουλεύει το βράδυ, ετοιμάζουμε πρωινό όλοι μαζί και μετά βγαίνουμε βόλτα με τα ποδήλατα. Στα γενέθλια του Απόλλωνα, όταν έγινε ενός έτους, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και η Αριάδνη ετοίμασαν τα πάντα για το πάρτυ γενεθλίων του. Φούσκωσαν τα μπαλόνια, του έφεραν την τούρτα, του τραγούδησαν. Ήταν ένας κόσμος γεμάτος παιδικές φωνές, γέλια, αγκαλιές. Τα παιδιά έφεραν τη μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή μου! Οι προτεραιότητες μου άλλαξαν, επανατοποθετήθηκαν. Στο επίκεντρο είναι τα παιδιά και οι ανάγκες τους».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !