Νίκος Κουρής: «Με την Έλενα πλησίασε ο ένας τον άλλον»

Unknown
0

Πώς προσέγγισε τον Νίκο Κουρή η σύντροφος του, Έλενα Τοπαλίδου;


«Μέσα σε τρία λεπτά μπορεί να αλλάζει κάποιος την εικόνα που είχε για μένα. Τρία λεπτά! Ε, δεν είναι και πολύ. Με την Ελενα πλησίασε ο ένας τον άλλον. Βοηθώ πολύ στην επικοινωνία πια. Παλιά δεν ήμουν, η αλήθεια είναι τόσο επικοινωνιακός. Μπορεί να φοβόμουν; Ποιος ξέρει;», λέει ο ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα.

Είτε το αποδέχεται είτε όχι, ο Κουρής θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Αυτός ο χαρακτηρισμός λειτούργησε ποτέ σαν βαρίδι για εκείνον; Τον περιόρισε;

«Ωραία ερώτηση είναι αυτή. Φαντάζομαι ναι. Κοίτα, εγώ δεν έχω πέσει ποτέ στην παγίδα ότι "κατέχω" κάτι. Πάντα κάνω τη δουλειά μου με πολλές αναστολές και πολλοί αγωνία. Δεν θεωρώ ότι έχω κάτι κεκτημένο. Ακόμα κι αν πιστεύεις ότι έχεις κάποια κεκτημένα, καλό είναι να τα ξεχάσεις. Προσωπικά πιστεύω ότι το ταλέντο που είχα στα 20 μου δεν με πάει πουθενά σήμερα, στα 45 μου. Αυτό που είχα τότε ήταν μια φόρα, μια όρεξη να κάνω πράγματα. Στα 45 μου πρέπει να αναγεννηθεί η όρεξη που είχα όταν πρωτοξεκίνησα. Αυτό είναι το θέμα. Πρέπει να κάνεις πράγματα που να μοιάζουν καινούρια. Που να σφύζουν από ζωή. Αν επαναλαμβάνεσαι, βαριέται ο θεατής. Βαριέσαι και εσύ. Η σειρά του Alpha "Παραμύθι...αλλιώς" είναι μια τέτοια δουλειά», απαντά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !