αποκλειστική συνέντευξη του Σκοπιανού Υπουργού Εξωτερικών στον Αλέξη Παπαχελά...


Μια αποκλειστική συνέντευξη του Σκοπιανού Υπουργού Εξωτερικών και ένα αφιέρωμα στο ευρωμπάσκετ του 1987 ,τριάντα χρόνια ακριβώς από τη νύχτα της 14ης Ιουνίου παρουσιάζουν, απόψε, στις 24.00,οι «ΙΣΤΟΡΙΕΣ» με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη, Παύλο Τσίμα και Τάσο Τέλλογλου.

Ο Αλέξης Παπαχελάς μιλά αποκλειστικά με τον Νίκολα Ντιμιτρόφ, τον νέο Υπουργό Εξωτερικών για το πόσο διατεθειμένοι είναι στη γειτονική χώρα να συζητήσουν αλλαγή του ονόματος, ενόψει ένταξης στο ΝΑΤΟ, και αποκαλύπτει τι πρόκειται να συζητήσει αύριο με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά.

Ακόμη, ο Παύλος Τσίμας παρουσιάζει τις άγνωστες ιστορίες της ιστορικής επιτυχίας του ελληνικού μπασκετ, της κατάκτησης του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 1987. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Αργύρης Καμπούρης, ο Νίκος Φιλίππου, ο Κώστας Πολίτης και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος επιστρέφουν στο ΣΕΦ, 30 χρόνια μετά, εξιστορούν το πώς αυτή η ομάδα κατάφερε το ακατόρθωτο και μιλούν για το αποτύπωμα της ιστορικής εκείνης επιτυχίας στον ελληνικό αθλητισμό και στην ελληνική κοινωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]