Ο ΣΚΑΪ ψάχνει συνεργασίες...

0

Διίστανται οι απόψεις για το αν προχωράει ή όχι το project για τη δημιουργία του ΣΚΑΪ 24 και ειδικότερα αν έχει εγκαταλειφθεί ή όχι η προσπάθεια. Το μόνο βέβαιο αυτή τη στιγμή είναι οι
συζητήσεις ΣΚΑΪ και STAR, για να φιλοξενηθούν οι τεχνικές υπηρεσίες του πρώτου, στον τρίτο όροφο του δεύτερου, και παράλληλα η ενίσχυση του τοπικού καναλιού ACTION 24 με δημοσιογράφους από τον ΣΚΑΪ.

Είναι προφανές από τα παραπάνω ότι η ηγεσία του Φαλήρου, κατά το κοινώς λεγόμενο «ψάχνεται»! Αναζητά συνεργασίες για να διατηρήσει σε νορμάλ επίπεδα τα κόστη και ταυτόχρονα επιδιώκει να επεκταθεί με στόχο την ηγεμονία σε ενημέρωση και ψυχαγωγία. Δεδομένου λοιπόν ότι η συνεργασία του ΣΚΑΪ με το συγκεκριμένο τοπικό κανάλι για τη δημιουργία του ΣΚΑΙ 24, περνάει από το ΕΣΡ και σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες «σκοντάφτει» στο είδος της άδειας που διαθέτει ο τοπικός σταθμός,ενδέχεται να υπάρξει αναθεώρηση των σχεδίων. Και να αναζητηθούν άλλες λύσεις που να εξυπηρετούν το βασικό στόχο της ηγετικής θέσης σε ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Με άλλα λόγια, η ανάγκη να μειωθούν οι ενημερωτικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ υφίσταται, δεδομένου ότι η συνεργασία του καναλιού με τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali, είναι διευρυμένη και ο σταθμός του Φαλήρου μπορεί πλέον από τη νέα σεζόν να φουλάρει σχεδόν όλες τις ζώνες του με ψυχαγωγικό πρόγραμμα! Κάτι που θεωρείται βέβαιο ότι θα συμβεί. Ενώ δεν αποκλείεται ο ΣΚΑΪ από του χρόνου να αποκτήσει ακόμη και πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στα πρότυπα του ΑΝΤ1 και του MEGA (παλαιότερα). Κατά συνέπεια η κινητικότητα που παρατηρείται – ανεξάρτητα από τη νομική μορφή που θα έχει η συνεργασία, μοιάζει να οδηγεί στην ανάγκη του ΣΚΑΪ να υπάρξει ένας δεύτερος πόλος ή να «πατήσει» και σε μία δεύτερη «βάρκα» για να ηγηθεί την «επόμενη» ημέρα στο νέο χάρτη των ΜΜΕ.

Εnimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !