Ξεκίνησε η συρρίκνωση στην 'Ελευθερία του Τύπου' - Απολύσεις, αλλαγή κτηρίων κι επαναλανσάριμα...

0

Η πρώτη ουσιαστική κίνηση μετά την απόκτηση του ΔΟΛ από τον Β.Μαρινάκη ήταν να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι στην «Ελευθερία του Τύπου» που προέρχονται από το συγκρότημα ότι μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης θα επιστρέψουν πίσω . Οι κινήσεις ,όμως,
διαδέχονται η μια την άλλη και έτσι από χθες ξεκίνησε η διαδικασία συρρίκνωσης της «Ελευθερίας του Τύπου», η οποία ,άλλωστε, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη μετά την απόκτηση του ΔΟΛ από τον εφοπλιστή.

Έγιναν κάποιες απολύσεις δημοσιογράφων από διάφορα τμήματα, ενώ ταυτόχρονα αποφασίσθηκε ότι εργαζόμενοι που αμείβονται από κάποιο ποσό και πάνω θα υποστούν μειώσεις 10-20% αναλόγως του ύψους του μισθού τους. Ήδη κάποιοι εργαζόμενοι κλήθηκαν να υπογράψουν τις μειώσεις αυτές. Αυτά γίνονται στο πλαίσιο της αναστολής έκδοσης του ημερήσιου φύλλου, η οποία θα δρομολογηθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης του ΔΟΛ. Αν δεν υπάρξει κάποια καθυστέρηση από τυχόν ενστάσεις ή καλοκαιρινών αδειών στα δικαστήρια κ.λπ., η ολοκλήρωση της μεταβίβασης αναμένεται να γίνει στα τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου.

Στη συνέχεια σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό η «Ελευθερία του Τύπου» θα μετακομίσει από τα σημερινά της γραφεία στη Μιχαλακοπούλου, όπου θα στεγαστεί ο ΔΟΛ, και θα υπάρξει επαναλανσάρισμά της. Βέβαια οι εξελίξεις τρέχουν με πολύ γρήγορο ρυθμό και υπάρχουν πάρα πολλά ανοικτά ζητήματα που πρέπει να βρουν γρήγορα απαντήσεις, ώστε να είναι όλα έτοιμα να λειτουργήσουν μόλις γίνει η ολοκλήρωση της μεταβίβασης. Θα πρέπει μέσα στις επόμενες 40 μέρες να έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα όσον αφορά το προσωπικό του νέου ομίλου σε διοικητικό, δημοσιογραφικό και διευθυντικό επίπεδο και φυσικά στο χωροταξικό. Αν δηλαδή θα υπάρξει συμφωνία της πλευράς Μαρινάκη με την Εθνική Τράπεζα στην οποία ανήκει το κτήριο της Μιχαλακοπούλου για τη συνέχιση της μίσθωσης ή αν θα υπάρξει μετεγκατάσταση. Ίσως μάλιστα το θέμα της χωροταξίας να είναι πιο επείγον από εκείνο της διευθέτησης του προσωπικού, αφού εκτός των άλλων στη Μιχαλακοπούλου λειτουργεί και ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΔΟΛ και δεν είναι τόσο απλή διαδικασία η εξεύρεση ενός κτηρίου που να μπορεί να φιλοξενήσει και ένα ραδιόφωνο, αλλά και η μετακόμιση του εξοπλισμού.

Πηγή:Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !