Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Σιχαίνομαι να πουλάω τον πόνο του άλλου»

0
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τα τελευτάια δύο χρόνια παρουσιάζει το 2night show στον ΑΝΤ1, με εξαιρετική επιτυχία. Σε συνέντευξή του μιλάει για τις εξομολογήσεις που γίνονται από τους καλεσμένους της εκπομπής.


Στην εκπομπή «The 2night show» υπάρχουν κάποιες εξομολογήσεις για προβλήματα επώνυμων ανθρώπων, που μπορούν να δώσουν ένα θετικό μήνυμα ελπίδας.

«Αυτό το προσπαθείς, δεν είναι υποχρεωτικό. Πήγα στο Άγιο Όρος να εξομολογηθώ και είμαι μια χαρά. Όποιος θέλει να εξομολογηθεί να πάει σε παπά ή στον ψυχολόγο. Πήγα 7 χρόνια σε ψυχίατρο και σε ψυχολόγο, τις εξομολογήσεις μου τις έχω λύσει. Πήγα να κάνω ένα ψυχαγωγικό σόου, δεν πήγα να σώσω κανέναν, ούτε είπα ότι θα κάνω εκπομπή στην τηλεόραση και θα βοηθήσω τους ανθρώπους. Προσπαθώ πάντα να βγάλω τα καλά μηνύματα, ποτέ δεν πρόσβαλα κανέναν. Μου πρότειναν κάνω εκπομπές που ενώ μου έδιναν πάρα πολλά χρήματα, έκανα εμετό κι έφυγα, γιατί είχε να κάνει με ανθρώπινες ιστορίες κι εγώ δεν μπορώ να παρουσιάσω καμία ιστορία ανθρώπου που θα βγει στον αέρα να αυτοξεφτιλιστεί. Σιχαίνομαι να πουλάω τον πόνο του άλλου, το θεωρώ κατάντια», τόνισε στο περιοδικό Λοιπόν. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !