Πρωτοψάλτη για συνεργασία με Ξαρχάκο: Είμαστε ο κύριος και η κυρία Νιτρογλυκερίνη....

0

Έχοντας συνεργαστεί επιτυχώς με πολλούς σημαντικούς συνθέτες μας, ενώνει τώρα τις δυνάμεις της με τον κορυφαίο Σταύρο Ξαρχάκο και ετοιμάζονται να περιοδεύσουν ανά την Ελλάδα, με τη φιλόδοξη «Συνάντηση», όπου εκείνη ερμηνεύει μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του.


«Ήταν τέλη του '79 και είχα δει τη σπίθα του αλλά και το πάθος του για το τραγούδι... Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε κι έβαζα πάντα μερικά από τα "διαμάντια" του στις συναυλίες μου. Πέρυσι που συμπράξαμε στη συναυλία "Ολοι μαζί μπορούμε", η σπίθα άναψε και έπειτα από κουβέντες μας γεννήθηκε η ιδέα της "Συνάντησης", που πλέον παίρνει σάρκα και οστά, με τον σπουδαίο Σταύρο Ξαρχάκο, που θαυμάζω και εκτιμώ απεριόριστα, να έχει το ίδιο πάθος που είχε στην πρώτη μας συνάντηση πριν από περίπου 38 χρόνια.

Είναι μια... φωτιά στη σκηνή, δεν χορταίνω να δουλεύω μαζί του και λόγω της απόλυτης τελειομανίας που μας χαρακτηρίζει και τους δύο είπα χαριτολογώντας σε έναν φίλο που μου ζήτησε να χαρακτηρίσω το... πάντρεμα μας: "Είμαστε ο κύριος και η κυρία Νιτρογλυκερίνη". Είναι μεγάλος συνθέτης, από τους κορυφαίους που μας απέμειναν, αλλά παράλληλα είναι και ένα υπέροχο πλάσμα. Ανυπομονώ να γυρίσουμε την Ελλάδα μαζί, να με διευθύνει και να ερμηνεύω πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του που έγραψαν τη δική τους ιστορία», λέει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην εφημερίδα Ειδήσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !