'Γλυκές Αλχημείες':Η σημερινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στο παγωτό!

0

O Στέλιος Παρλιάρος και οι «Γλυκές Αλχημείες» σε μια εκπομπή αφιερωμένη στο παγωτό, σήμερα, Σάββατο 10 Ιουνίου,  στις 18.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το καλοκαίρι είναι πια εδώ και ο Στέλιος Παρλιάρος φέρνει στις Γλυκές Αλχημείες τις συνταγές που θα του δώσουν την πιο τέλεια γεύση, με βασικό πρωταγωνιστή το παγωτό. Συνταγές δροσερές και γεμάτες γλύκα, που... όσο εύκολα γίνονται, το ίδιο εύκολα εντυπωσιάζουν!

Γιατί να αρκεστεί κανείς στο απλό, έτοιμο παγωτό, όταν με λίγα επί πλέον υλικά και χρόνο μπορεί να το ανυψώσει σε νέα επίπεδα; Αυτό είναι το σκεπτικό πίσω από τις τέσσερις συνταγές που θα δούμε αυτό το Σάββατο: πάστα φλώρα με παγωτό Lemon Pie, σοκολατένια pancakes με παγωτό Chocolate Cake ή Banoffee, τούρτα με παγωτό ξυλάκι Chocolate Praline και πανεύκολο milkshake Banoffee. 

Πάστα φλώρα με παγωτό Lemon Pie: ένα λαχταριστό γλυκό που ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στη γλύκα της κλασικής πάστα φλώρα και τη δροσιά του λεμονιού. Χειροποίητη ζύμη αρωματισμένη με ξύσμα λεμονιού, με τριμμένο αμύγδαλο για μοναδικά τραγανή υφή. Υπέροχο παγωτό Lemon Pie, και από πάνω τραγανό κραμπλ. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Για τη συνέχεια, ανάλαφρα και αφράτα σοκολατένια pancakes με παγωτό. Φτιάχνονται με μαρέγκα, για ακόμη πιο... «ανεβασμένη» εμφάνιση και υφή. Συνοδεύονται με παγωτό Chocolate Cake ή Banoffee και κομμάτια μπανάνας, καθώς και πλούσια σοκολατένια γκανάς.

Τούρτα με παγωτό ξυλάκι Chocolate Praline. Τα παγωτά ξυλάκια γίνονται το ενδιαφέρον περίγραμμα μιας πρωτότυπης τούρτας με σάλτσα τζιαντούγιας, γαρνιρισμένης με πέρλες σοκολάτας. Απλή και εύκολη συνταγή, εντυπωσιακό αποτέλεσμα και... overdose σοκολάτας, για όσους δεν μπορούν να την αποχωριστούν ούτε το καλοκαίρι!

Για το τέλος, ένα γρήγορο αλλά γευστικό και ελαφρύ milkshake με παγωτό banoffee και πολτοποιημένη μπανάνα, αρωματισμένο με κανέλα που του πάει πολύ!

Όσοι, λοιπόν, αναζητείτε μια γευστική όαση δροσιάς, θα την βρείτε στους δέκτες σας, στις «Γλυκές Αλχημείες» και αυτό το Σάββατο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !