Σταμάτης Κραουνάκης: Θα επιβαρυνθούν κι άλλο αυτές οι γενιές...

0
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real, ο Σταμάτης Κραουάκης αναφέρεται στη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και στο κακό που θα κάνει αυτό στις νέες γενιές.


Σε βλέπω κάπως σαν χαμένο. Όλο παίζεις με το Ipad σου. Σαν να μην είσαι εδώ... 
Προχθές στο μετρό, ένας φίλος μου βρήκε ένα παιδί, που του είπε ότι δεν ήξερε τι είναι το μνημόνιο. Και ο φίλος μου δεν έκανε τίποτα. «Γιατί δεν κάθισες να του εξηγήσεις», του λέω. «Ποιος περιμένεις να του εξηγήσει; Οι πολιτικοί;». Το επίπεδο της πολιτικής μας ζωής είναι κατακρημνισμένο. Μια Αριστερά που ακόμα λέγεται στην καθαρεύουσα είναι ύποπτη. Άκου να λέγεται «Αριστερά» η Αριστερά! Γιατί δεν την λένε η «Αριστερά Πτέρυγα»; Όλοι μας κάνουμε το λάθος να σκεφτόμαστε τα πράγματα με βάση τις αναμνήσεις μας. Καλύτερα θα ήταν να σκεφτόμαστε τα πράγματα ελευθερώνοντας τα παιδιά μας. Θα επιβαρυνθούν κι άλλο αυτές οι γενιές. Συζητάμε για τις συντάξεις ολοένα και κανείς δεν απάντησε σε αυτά τα παιδιά που έδωσαν στο «Όχι» 80%. Κανείς δεν απάντησε τι ακριβώς έγινε!

Δεν σου τρυπάει ένα αγκάθι την καρδιά; Τουλάχιστον εσένα που ξέρεις τι ακριβώς έγινε;
Όχι, γιατί δεν ανήκω εδώ. Απλά ήθελα να φύγει όλο το μίασμα που είχε σκεπάσει τη χώρα. Ωστόσο, δεν περίμενα τόση ανωριμότητα. Ένα αυτό και ένα ο μηχανισμός του κράτους, αυτός ο Λεβιάθαν, τους συνέθλιψαν. Ηρθαν και κοπάνησαν τα κεφάλια τους πάνω στον μηχανισμό. Αισθάνομαι ότι δεν άλλαξε τίποτε. Νάτος πάλι ο ίδιος άνθρωπος, βγαίνει από το Μέγαρο Μουσικής και μπαίνει στο Ίδρυμα Νιάρχου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !