Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στους Συμμαθητές;

0
Όσο η Μαριλένα βρίσκεται στην κλινική για να προγραμματίσει τις εξετάσεις της με τον Μιχάλη, ο Ανδρέας γράφει διαγώνισμα στο σχολείο. Η Γκέλυ κάνει παράπονα που δεν της εμπιστεύτηκαν ποτέ την πραγματική ταυτότητα της Τατιάνας, ο Ισίδωρος έχει μία συζήτηση με την Άντα για την εκπομπή του και ο Άρης έρχεται αντιμέτωπος με κάποιες εξελίξεις στη σχολή που θα τον εμποδίσουν να κάνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που ονειρεύεται.

Η Τάρα αισθάνεται ότι η Μαριλένα κάτι της κρύβει και αποφασίζουν με την Σεσίλια να ψάξουν το κινητό της. Η απόμακρη συμπεριφορά του Φραγκίσκου λόγω του μυστικού της Μαριλένας δημιουργεί ανασφάλεια στην Κρίστη, η Τατιάνα κι η Αλίκη θα έρθουν πιο κοντά και η Ντίνα έχει μία ιδέα για να προχωρήσει η εκπομπή του Ισίδωρου. Κι ενώ η έρευνα για την αγνοούμενη καμαριέρα δημιουργεί ανησυχίες στην Αλίκη, η Γκέλυ θυμάται κάτι σχετικά με την υπόθεση και ανησυχεί για την πιθανή ανάμειξη του Αλέξανδρου.

Ο Φρίντομ εκφράζει την ανησυχία του στον Ανδρέα για την σχέση του με την Αιμιλία, ενώ η Κρίστη αναστατώνεται όταν ακούει κατά λάθος τις υποψίες της Τάρας για την Μαριλένα και τον Φραγκίσκο και τις συνεχείς συναντήσεις τους. Ο Ανδρέας και η Αιμιλία κάνουν μια πολύ ειλικρινή συζήτηση, η Μαριλένα αναλαμβάνει να μιλήσει στον στενοχωρημένο Άρη για το χαμένο πτυχίο και ο Φραγκίσκος συνεχίζει τις συναντήσεις του με την Αιμιλία, που τον βοηθάει στην διατριβή του.

Θα πείσει ο Φραγκίσκος την Μαριλένα να μιλήσει στον Ανδρέα για την κατάστασή της; Θα γίνει τελικά η εκπομπή του Ισίδωρου; Τι θα θυμηθεί η Γκέλυ σχετικά με την καμαριέρα; Πώς θα αντιδράσει ο Ανδρέας στις υποψίες για τον Φραγκίσκο και την Μαριλένα;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !