Κώστας Καζάκας για ΠΑΡΑΜΥΘΙ: 'Χαίρομαι που επιτέλους συνεργάστηκα με τον Λώρη Λοϊζίδη'

0
Σε μια περίοδο κατά την οποία πολλοί Έλληνες ηθοποιοί «μεταναστεύουν» στην Κύπρο για να βρουν δουλειά, ο Κώστας Καζάκας υπήρξε... πρωτοπόρος! Ο ηθοποιός, που υποδύεται μοναδικά τον καθολικό ιερέα, πατήρ Βασίλειο, στην κωμική σειρά εποχής του Alpha ,«Παραμύθι... αλλιώς», έφυγε από την Ελλάδα για τη Μεγαλόνησο πριν από 31 χρόνια και παραμένει εκεί!

Ο Βολιώτης ηθοποιός δέχτηκε το 1986 μια πρόταση από τη συνάδελφό του ,Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μαζί με την οποία σπούδαζε στη Δραματική Σχολή Πειραϊκού Συνδέσμου, για να κατέβουν στην Κύπρο και να παίξουν σε μια παράσταση. Αυτό ήταν! Ο ταλαντούχος ηθοποιός ζει πλέον μόνιμα στο νησί με την Ελληνίδα σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους, την 21χρονη κόρη του, που σπουδάζει για να γίνει σοπράνο, και τον 17χρονο γιο του, που θέλει να γίνει φωτιστής στην τηλεόραση. Μάλιστα, φέτος εγκαταστάθηκε στη Λευκωσία μόνιμα και η μητέρα του -από τον Βόλο, όπου ζούσε- , και πλέον ο μόνος λόγος για να επισκέπτεται την πατρίδα είναι οι αδελφές του.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα, «Espresso», και τη Μαρία Ανδρέου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή του. Το 2008 του πρότεινε να γυρίσει στην Ελλάδα για να πάρει μέρος στη θεατρική κωμωδία, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Έζησε την αρχή της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και επέστρεψε στην Κύπρο, όπου το 2012 βίωσε το «κούρεμα» των καταθέσεων. Έτσι, «ατσάλωσε και πείσμωσε περισσότερο», όπως λέει, για να μείνει και να παλέψει στην Κύπρο.

Η αδελφική σχέση τους πλέον συνεχίζεται και φέτος μέσα από τη σειρά του Λώρη Λοϊζίδη ,«Παραμύθι... αλλιώς», καθώς και οι δυο ζουν στο ίδιο βασίλειο και σφετερίζονται τον θρόνο, εκείνη ως πανούργα πριγκίπισσα και αυτός ως ραδιούργος ιερέας...
«Ο πατήρ Βασίλειος είναι αυτό που λέμε  “όπου φυσάει ο άνεμος”. Μαζί με τη βασίλισσα Βεατρίκη κάνουν ό,τι θέλουν αυτόν τον άμοιρο βασιλιά, ο οποίος είναι αγαθός. Ουσιαστικά, η Βεατρίκη μαζί με τον Βασίλειο ανέτρεψε τον αδελφό του βασιλιά από τον θρόνο του», αναφέρει ο ηθοποιός, τον οποίο πετύχαμε σε πρόβες που έκανε, φυσικά με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αυτήν τη φορά για μια θεατρική παράσταση, την οποία θα παρουσιάσουν στο Φεστιβάλ «Κύπρια».

Ο χρόνος, λοιπόν, είναι περιορισμένος για τον Κώστα Καζάκα, καθώς παράλληλα συνεχίζονται και τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του Alpha στην περιοχή Παρσάτα της Κύπρου...
«Πραγματικά, η παραγωγή έχει κάνει θαύματα. Έχει αναστηλώσει από την αρχή ένα γκρεμισμένο χωριό, το οποίο αποτελεί το φυσικό σκηνικό ενός μεσαιωνικού κάστρου. Το ερειπωμένο χωριό έγινε βασίλειο».

Aκόμη, συνεχίζει αναφερόμενος στις συνεργασίες που θα θυμάται...
«Πρόκειται για την πιο πιστή σε αντιγραφή κοστουμιών, σκηνικών σειρά εποχής και χαίρομαι που επιτέλους συνεργάστηκα με τον φίλο μου, τον Λώρη. Τον Νίκο Κουρή και την Κατερίνα Παπουτσάκη δεν τους ήξερα προσωπικά, αλλά έχουμε γίνει φίλοι, κάνουμε πλάκες, τρώμε έξω μαζί κι αυτό με χαροποιεί. Όσο για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, πραγματικά του έχω λατρεία».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !