Ο Παππάς ξεκαθαρίζει:'Δεν είναι εμπόδιο ο αριθμός των αδειών. Θα ακούσουμε κάθε πρόταση'


Στο στούντιο του 'Live news-Night Weekend ', του Ε, με τη δημοσιογράφο, Αμαλία Κάντζου, βρέθηκε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Τηλεπικοινωνιών ,Νίκος Παππάς, και μέσα σε άλλα
τοποθετήθηκε και για το επίμαχο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Όπως ,λοιπόν, χαρακτηριστικά τόνισε, «δεν θα είναι εμπόδιο ο αριθμός των αδειών που θα δοθούν»,δίνοντας φυσικά περιθώριο για συζήτηση γύρω από αυτόν τον αριθμό.Όπως είπε: «Θα μπούμε στη συζήτηση με καλή πίστη αλλά και ακούγοντας κάθε διαφορετική πρόταση».

Αναφορικά με το πότε θα διεξαχθεί εκ νέου ο διαγωνισμός, ο Νίκος Παππάς είπε πως θα γίνει σύντομα με βάση τον Νόμο 4339/15, θυμίζοντας τις ευεργετικές του διατάξεις για την υποχρέωση ελάχιστου αριθμού εργαζομένων.

Ακόμη, ανέφερε πως το νομοσχέδιο για την κατανομή της διαφήμισης -ένα πεδίο όπου πρόκειται να αλλάξουν τα πάντα- θα έχει ψηφιστεί μέχρι και το τέλος του μήνα.

Να θυμίσουμε πως για το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή το εν λόγω νομοσχέδιο πάει ακόμη πιο πίσω από ό,τι αρχικά σχεδίαζαν, σας έχουμε ήδη ενημερώσει μέσα από το tvnea. 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: