Συνατσάκη: 'Ο κόσμος δεν ήθελε να δει φέτος το ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ'


Η Μαίρη Συνατσάκη, που συμμετείχε φέτος στο πάνελ του ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ στον Alpha, μιλά για το πώς βίωσε το κόψιμό τους από τον σταθμό αλλά αναφέρει και τις σχέσεις της με τους
υπόλοιπους...

«Μου άρεσε πολύ εμένα αυτή η πρόταση. Διασκέδαζα, περνούσα καλά μέσα σε αυτό. Δεν το έζησα πολύ συναισθηματικά το γεγονός ότι κόπηκε... Τα περιμένω όλα πια... Δεν διαλύθηκα μέσα μου, είχα μια περίεργη στωικότητα απέναντι σε αυτή την ιστορία. Με τα παιδιά έχω κρατήσει καλές σχέσεις. Το προηγούμενο Σάββατο, πήγα στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση του Νίκου Μουτσινά, πριν από λίγες ημέρες είδα τη Μαρία Ηλιάκη. Αυτό είναι το κρίμα... Όταν νιώθεις ότι έχει δημιουργηθεί μια παρέα, αλλά δεν έχει περάσει προς τα έξω. Δεν ήθελε ο κόσμος να δει φέτος το ''Ξαναδέστε τους'' κι εγώ αυτό μπορώ να το καταλάβω. Δεν αφορούσε φέτος τον κόσμο αυτή η εκπομπή, γιατί ήταν πολύ το κομμάτι το σχολιαστικό, γιατί από τη φύση της η εκπομπή αυτή δεν είχε πρωτογενές υλικό. Έπρεπε δηλαδή να αναπαράγει πράγματα...», είπε στη Real News.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: