Η Δούκισσα Νομικού, αποκλειστικά στο ΣΟΥΚΟΥ λίγο πριν τον γάμο της!

0

ποιοι οι καλεσμένοι της εκπομπής αυτό το Σαββατοκύριακο;

Αύριο, Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 09.45, η Μαρία Μπεκατώρου και η παρέα της υποδέχονται την Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια , μεταξύ άλλων μιλάει για την εμπειρία της ως κριτής στο “So You Think You Can Dance” και μας αποκαλύπτει πληροφορίες από την καριέρα της.

Σε βίντεο παρακολουθούμε αποκλειστικά στο ΣΟΥ-ΚΟΥ, τις τελευταίες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού ως single, λίγο πριν τον γάμο της.

Για πρώτη φορά στο πλατό του ΣΟΥ-ΚΟΥ έρχονται οι Νάστα Κοντοπίδη και ο Χρήστος Ντέντης, το εντυπωσιακό χορευτικό ζευγάρι που διαγωνίζεται στο “So You Think You Can Dance”. Μαζί μας και η Μαίρη Συνατσάκη, παρουσιάζει τη νέα της συλλογή παπουτσιών που θα ενθουσιάσει!

Την Κυριακή 11 Ιουνίου, καλωσορίζουμε τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, Σταμάτη Φασουλή, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μοιράζεται μαζί μας τη μέχρι τώρα εμπειρία του ως κριτής στο “Your Face Sounds Familiar” και παρακολουθούμε ένα βίντεο από τις πρόβες στο Θέατρο Βεάκη με τον Γρηγόρη Βαλτινό για το θεατρικό έργο, «Ζορμπάς», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, που θα ανεβεί φέτος το καλοκαίρι.

Καλεσμένος του ΣΟΥ-ΚΟΥ και ο Βασίλης Σκουντής. Μιλάει για τη συνάντησή του με τον Αντετοκούμπο, αλλά και για το βιβλίο του που κυκλοφορεί και αναφέρεται στη «μαγική» ομάδα μπάσκετ που δόξασε η Ελλάδα το 1987. Στην παρέα μας θα είναι και ο performer, Αντώνης Δόμινος. Μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο “Your Face Sounds Familiar” και τραγουδάει ζωντανά στο πλατό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !