Στις φήμες που θέλουν τη νέα σειρά του Alpha "Παραμύθι…αλλιώς" να ρίχνει αυλαία νωρίτερα απάντησε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της η πρωταγωνίστρια Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.


Να τολμήσω να σας ρωτήσω εάν υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για το αν θα συνεχίσει ή όχι και τη νέα σεζόν;
«Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Προσωπικά, θα ήταν μεγάλη έως και τεράστια η χαρά μου να συνεχίσουμε και του χρόνου γιατί πρόκειται για ένα πρότζεκτ που στηρίξαμε από την πρώτη κιόλας μέρα που πιάσαμε τα κείμενα στα χέρια μας και που έχουμε αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο για να στηθεί. Επιθυμία μου λοιπόν είναι να συνεχίσει και του χρόνου. Αν επικρατήσει όμως κάποια άλλη επιθυμία, δεν είναι κάτι στο οποίο ευθύνομαι εγώ»

Θεωρείτε ότι το κοινό της Ελλάδας ήταν έτοιμο να εισβάλει στο ιδιόμορφο χιούμορ του Λώρη;

«Η αλήθεια είναι ότι το κοινό της Ελλάδας άργησε να πάρει λίγο μπρος, με την έννοια να καταλάβει τον τρόπο σκέψης του Λώρη και να εισβάλει σε αυτόν. Από την άλλη όμως, πολλοί συνάδελφοί μου, όταν είδαν για πρώτη φορά τη σειρά, με πήραν τηλέφωνο ουρλιάζοντας λέγοντάς μου «τι ωραίο πράγμα είναι αυτό, τι ωραία και ανάποδη σκέψη είναι αυτή, τι μοντέρνο τηλεοπτικό προϊόν είναι» και πόσο τυχερή είμαι που ανήκω σε αυτή την ομάδα. Τουλάχιστον, αυτές είναι οι πληροφορίες που λαμβάνω», λέει η ίδια σε συνέντευξη της στο Tv Μανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]