Βλαδίμηρος Κυριακίδης:'Το σενάριο της ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ δεν έχει καμία έκπτωση'


Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, που πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σίριαλ του ALPHA, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, μιλά για την επιτυχία αυτή και το σενάριο...

H σειρά, “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, κατάφερε να μπει στις καρδιές των τηλεθεατών. Τι την κάνει να ξεχωρίζει; 

“Κατ' αρχάς το σενάριό της, το οποίο τέσσερα χρόνια τώρα δεν έχει καμία έκπτωση. Είναι ευφάνταστο, γρήγορο, ακριβές. Από την άλλη μεριά, καθρεφτίζουμε προσωπικότητες στα θέματά μας. Βέβαια, τα διογκώνουμε λίγο για να εκμαιεύσουμε το αστείο, αλλά οι χαρακτήρες της είναι τόσο αληθινοί... Αυτά είναι τα συστατικά που καθιστούν τη Μουρμούρα ίσως μία από τις τοπ σειρές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση».

Είπατε ότι η επιτυχία της βασίζεται και στο ευφάσταστο σενάριο. Έχει γίνει γνωστό ότι πήρατε το «πράσινο φως» και για του χρόνου, έχετε ενδοιασμούς για το αν θα συνεχίσει να είναι; 

«Όχι, γιατί γράφουν γύρω στους επτά-οκτώ ανθρώπους και έχουν και βοηθούς .Είναι λογικό ένας συγγραφέας μέσα σε τόσα χρόνια να χρειάζεται βοήθεια. Από την άλλη, έχουμε κάνει μια ομάδα και δουλεύουμε όλοι μαζί πάνω στα κείμενα, γι' αυτό πιστεύω ότι δεν θα επέλθει φθορά».

Πώς νιώθετε που θα συνεχίσετε να «μουρμουράτε» και για πέμπτη σεζόν; 

«Έχω δηλώσει ότι μπορώ να είμαι στη Μουρμούρα και δέκα χρόνια, γιατί είναι από τα καλύτερα τηλεοπτικά σίριαλ που έχω κάνει στη ζωή μου. Είναι λίγο πιο δύσκολο από άλλα, γιατί είμαστε μόνο δύο άνθρωποι και θέλει αρκετή υποκριτική δεινότητα γιο να τα καταφέρεις, αλλά είναι πολύ γοητευτικό».

Αυτά δήλωσε ο ηθοποιός μιλώντας στο Mytv.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: