Το 'Μπρούσκο' ,μας προσκαλεί στον γάμο του Νεκτάριου και της Αλεξάνδρας - Δες φωτογραφίες από το επεισόδιο


  Την Παρασκευή ,στις 20:00, στον ΑΝΤ1....

Χαρές αλλά και ραγδαίες εξελίξεις στις ζωές των ηρώων, σε ένα ακόμη επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς με το πιο φανατικό fan club! Αυτή την Παρασκευή, 30 Ιουνίου, το «Μπρούσκο» μάς προσκαλεί στον γάμο του Νεκτάριου και της Αλεξάνδρας!  Ο πολυαναμενόμενος γάμος γίνεται σε στενό οικογενειακό κύκλο και φέρνει μεγάλη χαρά στην οικογένεια των Ματθαίων ενώ γίνεται η αφορμή για να συμφιλιωθούν ο Ματθαίος με τον Παύλο Γιαννακάκη.

Στο μεταξύ, στα Χανιά, ο Σήφης λέει ένα ακόμη ψέμα στη Στεφανία, υποστηρίζοντας ότι τώρα γνώρισε την Πάολα κι άρχισε να νιώθει κάτι γι’ αυτή. Είναι χαρούμενος που το σχέδιό του πέτυχε, αλλά δεν ξέρει τι τον περιμένει στη συνέχεια. Ο Μανούσος συμφωνεί με τη Χρυσάνθη, να τη βοηθήσει να ξεσκεπάσει τον Διαμαντή, αλλά της ζητάει περισσότερα χρήματα προκειμένου να φύγει απ’ τα Χανιά και να γλυτώσει απ’ την οργή του Διαμαντή. Ο ένας απ’ τους απαγωγείς της Αγάπης, συλλαμβάνεται, δίνοντας μεγάλες ελπίδες στην αστυνομία ότι επιτέλους η υπόθεση θα διαλευκανθεί. Η Δήμητρα αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή της και βγαίνει με τον Κυριάκο. Ο Πάτροκλος το μαθαίνει κι αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό.ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: