Λεωνίδας Μαράκης:«Όταν με πήραν τηλέφωνο για τη ΡΑΧΟΥΛΑ,δεν το πίστευα»


O Λεωνίδας Μαράκης, που υποδύεται στον 'Αστέρα Ραχούλας' τον κτηνίατρο, μιλά τόσο για το σίριαλ όσο και την υποκριτική...

Ο κτηνίατρος της Ραχούλας και η κομμώτρια του Παραδεισίου ετοιμάζουν ένα ιατρείο-κουρείο για ζώα! «Πέρασα από οντισιόν και, όταν με πήραν τηλέφωνο για να μου δώσουν τον ρόλο του κτηνιάτρου, δεν το πίστευα» ,μας λέει και συνεχίζει: «Τη φιλοσοφία των χωριών τη γνωρίζω. Τις κόντρες τους, το κουτσομπολιό τους, αλλά και την αλληλεγγύη τους, καθώς είμαι από την Κρήτη και συγκεκριμένα από τα Ανώγεια. Όταν ήμουν 12 ετών, ήρθαμε οικογενειακώς στην Αθήνα, αλλά τα καλοκαίρια μου από μικρό παιδί μέχρι και νεαρός τα περνούσα εκεί. Έτσι, όταν βρεθήκαμε στην ορεινή Αρκαδία για τα γυρίσματα της σειράς, συνειρμικά ταξίδεψα στο χωριό μου».

Ο ηθοποιός εξηγεί γιατί η υποκριτική γι’ αυτόν ήταν μονόδρομος...
«Από μικρός ήξερα με τι θα ασχοληθώ, καθώς και στα γενέθλιά μου ακόμη σκαρφιζόμουν παραστάσεις και είχα για κοινό την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Δεν θα μπορούσα πραγματικά να κάνω κάτι άλλο, όπως μου έλεγαν και οι δάσκαλοί μου, αφού στις σχολικές παραστάσεις πάντα πρωταγωνιστούσα».

Στην τηλεόραση οι δουλειές του είναι επιλεκτικές...
«Το θέατρο είναι η βασική μου δουλειά, αλλά δύο τηλεοπτικές δουλειές με έχουν... προχωρήσει πραγματικά: τα "Κλεμμένα όνειρα" και τώρα ο "Αστέρας Ραχούλας"».

Αν και δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, ο Λεωνίδας απολαμβάνει περισσότερο τα γυρίσματα που γίνονται στο γήπεδο. 
«Ήμουν άσχετος με το ποδόσφαιρο. Τώρα για χάρη του σεναρίου ρίχνω και δυο σουτ ως δεξί μπακ!».

Espresso

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: