Η ηθοποιός, Χριστίνα Τσάφου, που πρωταγωνιστεί στους ''Συμμαθητές'', μίλησε μέσα σε άλλα τόσο για τη Μενεγάκη και τη Σκορδά, όσο και για το ποιος ρόλος την έχει σημαδέψει στην καριέρα της...

«Αν έχω πάει σε εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ειλικρινά δεν το θυμάμαι. Αν έχω πάει ίσως να ήταν μια φορά, αλλά παλιά! Ξέρεις πού τη θυμάμαι πιο πολύ; Είχα κάνει δυο φορές guest στο ''Πάτερ Ημών'' με τον Καρρά! Εκεί είχα μια μικρή επαφή μαζί της και μου έκανε εντύπωση η πολλή ενέργεια που είχε. Δεν είναι τυχαίο αυτό! Δεν με έχουν καλέσει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Δεν ξέρω το γιατί... Τελευταία πήγα στη Φαίη Σκορδά. Είναι γλυκύτατη! Είναι πάρα πολύ διαφορετικές με την Ελένη Μενεγάκη!», δήλωσε στον Λάζο Μαντικό και τον Art fm 90,6 .

Ποιος ρόλος ήταν αυτός που τη σημάδεψε; 

«Ο ρόλος της Μαρούλας στην Ονειροπαγίδα είναι ο ρόλος που με σημάδεψε εμένα προσωπικά» .

Ποια είναι η πιο σημαντική στιγμή, επαγγελματική και προσωπική; 

«Μια μεγάλη προσωπική στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έκανα το παιδί μου και ήταν παραμονή πρωτοχρονιάς. Ήμουν από τους ανθρώπους που ήθελα να κάνω πολλά παιδιά, άσχετα που δεν τα κατάφερα. Δυστυχώς δεν ήταν ο λόγος αυτός. Εννοώ το άγχος μου να μην χαθώ από τον χώρο. Πάλι καλά που έχω τον Χρήστο! Στην επαγγελματική μου πορεία η πιο σημαντική επαγγελματική στιγμή ήταν όταν ο μεγάλος δάσκαλός μας, ο Κάρολος Κουν, μου εμπιστεύτηκε ρόλο! Είναι βιώματα που τα κρατάω στην ψυχή μου!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]