Τι συμβαίνει με τη Σπυροπούλου και τον Alpha;


Γνωστό έχει γίνει τις τελευταίες μέρες πως ,αν και όλοι είχαμε ως δεδομένο το τέλος της Σπυροπούλου από τον Alpha, υπάρχει διάθεση ανανέωσης. Τι γίνεται ,λοιπόν, με την
παρουσιάστρια και την εκπομπή της; Όπως ενημερώνει στο Newsit.gr ο Γρηγόρης Μελάς, το «τέλος» της εκπομπής δεν έχει επέλθει οριστικά και η Σπυροπούλου επιθυμεί να τη συνεχίσει . Η επιθυμία της ,μάλιστα ,φαίνεται να βρίσκει θετική ανταπόκριση από ορισμένους, οπότε… τίποτα δεν αποκλείεται.

Βέβαια, στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κάποια στελέχη του σταθμού προκειμένου να γλυτώσουν από τα έξοδα παραγωγής της εκπομπής που δεν φέρνει ούτε τηλεθεατές ούτε έσοδα, υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερο να «παγώσει» όλη η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σαββατοκύριακου, έτσι ώστε να... απαλλαγούν από την εκπομπή! Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν το επόμενη διάστημα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα επικρατήσει η… πίεση ή η λογική!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: