Ακόμα δεν πήγε στον ALPHA και αποτελεί ήδη παρελθόν για το κανάλι!

Unknown
0
Τέλος σεζόν και όπως έχω αναφέρει πολλές φορές την επόμενη θα υπάρχουν πολλές αλλαγές, αφού το επόμενο διάστημα… κόσμος θα φύγει… κόσμος θα έρθει… κόσμος θα μετακινηθεί εσωτερικά…!

Το συγκεκριμένο «διαζύγιο» πάντως αφορά έναν… γάμο που δεν πέτυχε και ήταν αποτελέσματος της εκπομπής «Ready, Steady, Cook» που αποφάσισε να βγάλει λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν ο ALPHA με παρουσιαστή τον Άκη Πετρετζίκη. Τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας… άγνωστο γιατί, πίστεψαν ότι το να παρουσιάσει ο γνωστός σεφ ένα παλιό παιχνίδι μαγειρικής, το «Στην κουζίνα ολοταχώς», με άλλον τίτλο θα… έψηνε τους τηλεθεατές. Τελικά… κάηκαν στο κανάλι αφού οι πτήσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης ήταν… εδάφους! Χαρακτηριστικό είναι ότι η εκπομπή με τον Άκη Πετρετζίκη στο MEGA «Καν’ το όπως ο Άκης» που προβάλλεται σε πολλοστή επανάληψη σημειώνει υψηλότερες τηλεθεάσεις. Δεν είναι τυχαίο που από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου ο ALPHA αποφάσισε να τον… μετακομίσει ώστε να τον γλιτώσει από τον… εαυτό του και έτσι το «Ready, Steady, Cook» θα προβάλλεται πλέον καθημερινά στις 2 το μεσημέρι. Βέβαια η «μετακόμιση» θα είναι προσωρινή, για δύο μόνο βδομάδες, καθώς ολοκληρώνεται οριστικά η εκπομπή από τον ALPHA.

Εκτός όμως από τους οριστικούς «τίτλους τέλους» της εκπομπής είναι οριστικό και το «διαζύγιο» καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η συνεργασία του Άκη Πετρετζίκη με τον ALPHA δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Ο λόγος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου είναι ότι ο Άκης θέλει να παρουσιάσει ένα άλλο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής το οποίο όμως τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας δεν πιστεύουν ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για να επενδύσουν σε αυτό και έτσι… επήλθε ο χωρισμός!

Έτσι λοιπόν κι επίσημα μετά την Παρασκευή 14 Ιουλίου που η εκπομπή «Ready, Steady, Cook» θα ρίξει τίτλους τέλους για τον ALPHA ο Άκης Πετρετζίκης δεν θα ανήκει στο δυναμικό του σταθμού και το επόμενο διάστημα θα κάνει επαφές με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν εκδηλώσει επιθυμία να συνεργαστούν μαζί του την επόμενη τηλεοπτική σεζόν…!




Γρηγόρης Μελάς / newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !