Ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος για το 'κόψιμό' τους από τη ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ:«Ήταν καθαρά απόφαση του Alpha.Δυστυχώς,δεν υπάρχει υπομονή...»

0

Όπως έγινε γνωστό, από τη 'Μουρμούρα' τελειώνουν δύο ζευγάρια, οι Πλεμμένος - Αθερίδου και Κοντογεώργη - Χρυσοστόμου, και το κανάλι τούς έχει ήδη ενημερώσει ( θυμήσου εδώ ).

Ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος, λοιπόν, μετά την εξέλιξη αυτή, σε συνέντευξή του στο labelnews.gr και τη Φωτεινή Πανάβου, σχολιάζει το ''κόψιμό'' τους από το σίριαλ...

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τη «Μουρμούρα»; Θεωρείς ότι θα σου ανοίξει πολλές πόρτες αν δεν το έχει κάνει ήδη; 

Δεν το έχει κάνει ήδη. Πιστεύω ότι δεν μου έχει ανοίξει κάποιες πόρτες πέρα από το ότι με γνωρίζουν στον δρόμο. Καλό, βέβαια, είναι να μην ανοίγει πόρτες μια δουλειά αλλά να ανοίγω πόρτες εγώ. Όσο για τη «Μουρμούρα» ,προέκυψε γιατί με είδαν οι σκηνοθέτες της σειράς σε μια παράσταση, στο «Ρωμαίος και Ιουλιέττα», στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, που έπαιζα πέρυσι, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου. Ήρθαν να δουν τη Δανάη Επιθυμιάδη, την κοπέλα που έπαιζε πέρυσι στη «Μουρμούρα» και βλέποντας και εμένα με καλέσανε για μια ακρόαση το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η Φωτεινή Αθερίδου είχε επιλεχθεί ήδη και κάνανε ακροάσεις με αγόρια για να βρούνε τον σύντροφό της. Μου στείλανε τα κείμενα, που ουσιαστικά ήταν τα πρώτα επεισόδια της σειράς, τα διάβασα, έγινε η ακρόαση και κάπως έτσι με δεχτήκανε. Με λίγα λόγια με είδανε σε μια παράσταση και με κάλεσαν σε μια ακρόαση. 

Τι εκλαμβάνεις ως «μουρμούρα» στην καθημερινή σου ζωή; 

Εκλαμβάνεις ως μουρμούρα τα τηλεφωνήματα της μάνας, το «τι κάνεις, πού είσαι». Εκλαμβάνεις ως μουρμούρα σε μια κοπέλα όταν αρχίζει και σου λέει τι κακά κάνεις, σε τι δεν ταιριάζουμε κι εσύ δεν καταλαβαίνεις από πού έχει πιαστεί, από πού ξεκινάει αυτό. Εκλαμβάνεις ως μουρμούρα να σου ζητάνε πράγματα τα οποία δεν μπορείς να κάνεις.

Προς μεγάλη μας έκπληξη ο Alpha αποφάσισε να κόψει δύο ζευγάρια από τη σειρά, το δικό σας με τη Φωτεινή Αθερίδου και του Γιώργου Χρυσοστόμου με τη Νάντια Κοντογιώργη. Γιατί πιστεύεις έγινε αυτό; 

Ήταν καθαρά μια απόφαση του Alpha. Η προσωπική μου άποψη είναι πώς έγινε καθαρά για εμπορικούς λόγους για να ανανεωθεί η σειρά καθώς μπαίνει στην 5η σεζόν. Δυστυχώς, δεν υπάρχει υπομονή στην τηλεόραση και δεν επενδύει στους ηθοποιούς. Δεν έχω κανένα παράπονο από τη σειρά, η συνεργασία μου ήταν εξαιρετική, από την παραγωγή μέχρι όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !